Млечни кокосови бонбони със сусам

Необходими продукти:
100 грама кокосови стърготини
50 грама пудра захар
50 грама сусамово семе
100 грама сухо мляко
4 супени лъжици кондензирано мляко
1 супена лъжица масло
щипка ванилова захар
Начин на приготвяне:
Изпържете сусамовите семена в маслото, докато започнат да променят цвета си. След това прибавете кокосовите стърготини и нека се приготвят до златисто, като бъркате непрекъснато.
Свалете съда от котлона, добавете захарта, включително щипка ванилова, и сухото мляко. Разбъркайте всичко добре и е ред на кондензираното мляко. То се използва за "слепване" на сместа.
Оформете топчета от нея, които оваляйте в кокосови стърготини и приберете в хладилника поне за час.
Бонбоните са готови.
Добър апетит!
Снимка: vegett-ann
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Сусамов тахан - ползи за здравето и приложение
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Полезни свойства и приложения на кокосово масло
- Ползи и вреди на кокосовото масло
- Какви рискове за здравето крие консумацията на сурово прясно мляко
- Кокос (кокосов орех) - полезни и вредни свойства
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Погача за прощъпулник
Коментари към Млечни кокосови бонбони със сусам