Млечен кисел със стафиди и мед

Необходими продукти:
4 чаени лъжици нишесте
4 супени лъжици стафиди
2 супени лъжици захар
1 литър прясно мляко
4 супени лъжици мед
Начин на приготвяне:
Измийте стафидите. Меда разтворете в 100 милилитра топла вода, постепенно добавете нишестето и разбъркайте добре.
Сложете млякото да заври на котлона, след това към него прибавете стафидите, захарта и нишестето с меда. Нека сместа заври, свалете от огъня, оставете да се охлади и приберете в хладилника за 30 минути.
Поднесете кисела студен.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФРИЗОЛАК 1 от 0 до 6 месеца 400 г
ЛАКТАНА БИО КИНДЕР ОТ 12 месец 500 г
ХИП 1 ОРГАНИЧНО МЛЯКО ЗА КЪРМАЧЕТА 600 г
МЕДЕКС НАТУРАЛЕН БАР ШОКОЛАД И ЯДКИ 40 г
НовТРИМАРТ СОДА БИКАРБОНАТ прах 1000 г
ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Манука
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Десерт с Маскарпоне и боровинки
- Хлебен пудинг
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Ягодово руло
- Какви рискове за здравето крие консумацията на сурово прясно мляко
Коментари към Млечен кисел със стафиди и мед