Млечен десерт панакота с мед и шамфъстъци

Необходими продукти:
300 милилитра прясно мляко
100 милилитра високомаслена течна сметана
1 супена лъжица захар
2 супени лъжици мед
1 супена лъжица желатин
шамфъстъци за украса
Начин на приготвяне:
Смесете в подходящ съд прясното мляко със сметаната, добавете захарта и желатина. Затоплете сместа на котлона, докато започнат да се образуват мехурчета.
След това прецедете, разпределете комбинацията във формички и охладете.
Преди да поднесете десерта, извадете го от формичките в чиния, полейте с мед и поръсете с натрошени шамфъстъци.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОХЕРБА ПАСТА ОТ ШАМФЪСТЪК 200 г
АГИВА SHINY ME ПАРФЮМЕН СПРЕЙ ЗА КОСА И ТЯЛО 150 мл
НовГАНЧЕВ ДЕСЕРТ МЛЯКО С ОРИЗ 190 г
ФРИЗОЛАК 1 от 0 до 6 месеца 400 г
ЛАКТАНА БИО КИНДЕР ОТ 12 месец 500 г
ХИП 1 ОРГАНИЧНО МЛЯКО ЗА КЪРМАЧЕТА 600 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Пригответе си полезно и вкусно желе от диня
- Пилешко филе с мед и горчица
- Какви рискове за здравето крие консумацията на сурово прясно мляко
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Козе мляко – хранителен състав, ползи за здравето и странични ефекти
- Манука
Коментари към Млечен десерт панакота с мед и шамфъстъци