Мини бохчи с бекон, чушки и яйца

Необходими продукти:
- 5-6 питки земел
- 1 глава лук
- 1 домат, нарязан на ситно
- 2 червени чушки
- 200 грама пушен бекон на кубчета
- 150 грама кашкавал
- сол и черен пипер на вкус
- няколко стръка магданоз
- 1-2 супени лъжици масло
- 5-6 яйца
Начин на приготвяне:
Обелете, измийте, подсушете и нарежете лука, загрейте в тиган маслото и ги запържете. Добавете почистените и нарязани на ситно чушки, домат, бекон, подсолете, разбъркайте и охладете. Изрежете капачетата на питките, издълбайте вътрешността и я напълнете със сместа. Поръсете с кашкавал и чукнете по едно яйце във всяка. Запечете във фурна до готовност на яйцата. Поднесете бохчите топлички, поръсени с черен пипер и нарязан магданоз.
Добър апетит!
Източник: chefcuisto.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Какъв хляб да ядем – бял, пълнозърнест или с квас
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Хлябът наш насъщен… – интервю с Богдан Богданов, майстор на уникален хляб по стари рецепти
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Как да се откажем от хляба: начини и полза - част 1
- Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
- Да разбием заблудите - хляба
- Как да се откажем от хляба: начини и полза - част 2
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Погача за прощъпулник
Коментари към Мини бохчи с бекон, чушки и яйца