Мини бохчи с бекон, чушки и яйца
Необходими продукти:
- 5-6 питки земел
- 1 глава лук
- 1 домат, нарязан на ситно
- 2 червени чушки
- 200 грама пушен бекон на кубчета
- 150 грама кашкавал
- сол и черен пипер на вкус
- няколко стръка магданоз
- 1-2 супени лъжици масло
- 5-6 яйца
Начин на приготвяне:
Обелете, измийте, подсушете и нарежете лука, загрейте в тиган маслото и ги запържете. Добавете почистените и нарязани на ситно чушки, домат, бекон, подсолете, разбъркайте и охладете. Изрежете капачетата на питките, издълбайте вътрешността и я напълнете със сместа. Поръсете с кашкавал и чукнете по едно яйце във всяка. Запечете във фурна до готовност на яйцата. Поднесете бохчите топлички, поръсени с черен пипер и нарязан магданоз.
Добър апетит!
Източник: chefcuisto.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ХЛЯБА - РАЛИЦА ИЛИЕВА, ИЛИАН ИЛИЕВ - ХЕРМЕС
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Хлябът наш насъщен… – интервю с Богдан Богданов, майстор на уникален хляб по стари рецепти
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- 22 интересни факта за хляба
- Класическа рецепта за чабата
- Погача за прощъпулник
- Еврейски безквасен хляб Маца
- Рецепти за домашен селски хляб (с хрупкава коричка и с подправки)
- Царевичен хляб с мляко за хлебопекарна
Коментари към Мини бохчи с бекон, чушки и яйца