Микс от елда, ориз и ечемик със запържен лук

Необходими продукти:
- 1 чаена чаша елда
- 1/2 чаена чаша перлен ечемик
- 1/2 чаена чаша ориз
- 5 чаени чаши вода
- глава лук
- подправки и мазнина по избор
*използвайте мерителна чаша с вместимост 200 милилитра
Начин на приготвяне:
Първо сварете зърнените култури до готовност. Лука нарежете и запържете леко. Изсипете го при кашата и затоплете сместа, като разбърквайте периодично, докато се съединят добре всички съставки.
Подправете според вкуса си и поднесете като гарнитура.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: hlebopechka.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИРУМИНИ ФИЛТЪР * 120
МАТИСЪН БИЛКОВ ЧАЙ АЛКА-БАЛАНС НАСИПЕН 100 г
ЧАЙ ФИЛТЪР ГАСТРО ГРИКА * 60
ВИРУМИН ГЛЮКО ФИЛТЪР * 120
ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ 250 мл
МАТИСЪН БИЛКОВ ЧАЙ АЛКА-БАЛАНС филтър * 25
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зърнени храни и варива
- 10-дневна диета с елда за отслабване с 10 килограма
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Елда, Гречиха, Гречка
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Седемдневна оризова диета
- Хранителен състав и полезни свойства на оризовото олио
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Ориз
Коментари към Микс от елда, ориз и ечемик със запържен лук