Каша от елда с прясно мляко и захар

Необходими продукти:
- 2 чаени чаши елда
- 4 чаени чаши вода
- 1 чаена чаша прясно мляко на порция сварена каша
- 1 супена лъжица захар на порция готова каша
- сол на вкус
Начин на приготвяне:
Почистете и измийте зърната елда, изсипете ги в тенджера и залейте с 4 чаши подсолена на вкус вода. Сварете до готовност (докато се изпари всичката течност).
Разпределете елдата в дълбоки чинии, залейте всяка порция с чаша прясно мляко със стайна температура и подсладете със супена лъжица захар.
Вече може да поднесете ястието.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: gotovim-legko.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ 250 мл
ВИРУМИН ГЕЛ ОХЛАЖДАЩ 250 мл
ЧАЙ ФИЛТЪР ПРИ МЕНОПАУЗА ГРИКА * 60
КАФЕ ГРИКА 650 гр.
Безплатна доставка за България!ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ 250 мл.
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА ДЪЛБОК СЪН ГРИКА * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Каши и супи от зърнени и бобови култури
- 10-дневна диета с елда за отслабване с 10 килограма
- Елда, Гречиха, Гречка
- Диета с елда (варианти за 5 и 7-дневно отслабване)
- Пилешка супа с елда
- Каша от елда с прясно мляко и банани
- Пълнени домати с елда и лук
- Бисквитки от елда с ябълково пюре
- Супа от пилешки воденички с елда и зеленчуци
- Задушена елда с кайма, доматено пюре и лук
- Солени кексчета с картоф, елда и сирене
Коментари към Каша от елда с прясно мляко и захар