Медено масло с канела

Необходими продукти:
- 150 грама безсолно краве масло
- около 100 грама мед
- 100 грама пудра захар (може да използвате по-малко, не и повече)
- 1 чаена лъжица канела
- ванилия по желание
- щипка сол
Начин на приготвяне:
Маслото трябва да бъде със стайна температура. Сложете го в подходяща купа и разбийте за 1-2 минути, докато стане пухкаво (може да използвате блендер или миксер за целта).
След това добавете към него пудрата захар, меда, канелата, ванилията (не е задължителна), щипка сол и разбъркайте.
Разбийте комбинацията, за да стане напълно еднородна.
Преди да поднесете вкусния медено-маслен крем, охладете го. Той е подходящ за намазване на филийка, за подслаждане на каши, бихте могли да покриете блатове за торта с него, да поднесете с бисквитки или палачинки.
Да ви е сладко!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: iamcook.ru
Снимка: cookjournal.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ АНАСОН 10 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КИПАРИС 10 мл
СТУДЕНО ПРЕСОВАНО СЛЪНЧОГЛЕДОВО МАСЛО - ШАРЛАН 500 мл ЗЕМЕЛА
ЕОФЛОРИА МАСЛО OT СЕМЕНА НА ЧИА 100 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ДЖИНДЖИФИЛ 10 мл
БИОХЕРБА СТУДЕНО ПРЕСОВАНО БИО МАСЛО ОТ БЯЛ ТРЪН 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Обикновен маслен крем
- Синапено масло – хранителен състав, ползи и странични ефекти
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Маслен крем за торти и сладкиши
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Пет вида храни, съдържащи палмово масло, които трябва да избягваме
- Карамелизиран нахут с кафява захар и масло
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
- Домашно слънчогледово масло
Коментари към Медено масло с канела