Масло с аншоа, краставички и каперси

Необходими продукти:
130-150 грама аншоа
5 яйца
320-350 грама масло
40-50 грама корнишони
20-30 грама каперси
1 чаена лъжица лют червен пипер
60 милилитра оцет 3%
Начин на приготвяне:
Извадете маслото по-рано от хладилника, за да може да омекне достатъчно.
Сварете яйцата твърдо, обелете ги и извадете жълтъците им.
Почистете аншоата от костите, ако не е филе, и нарежете. Накълцайте ситно краставичките, каперсите разрежете.
След това смесете рибата с жълтъците, добавете корнишоните и каперсите. Намачкайте всичко или смелете с помощта на блендер, но не превръщайте във фино пюре. След това комбинирайте с размекнатото масло разбъркайте с дървена лопатка продуктите до получаването на еднородна комбинация.
Накрая подправете с лютия червен пипер и сол на вкус, налейте оцета и отново разбъркайте или разбийте всичко старателно.
Придайте желаната форма на маслото с помощта на найлоново фолио и приберете във фризера.
Добър апетит!
Снимки: vkus-master.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕГЕНЕРЛАЙФ ОМЕГА-3 + ВИТАМИН D3 500 IU капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ОМЕГА ФАКТОР ЗА ЖЕНИ капсули 1035 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
БИЛКА АКВА НЕЙЧЪР ХИДРАТИРАЩ ИНТИМЕН ГЕЛ 350 мл.
БИОФРЕШ CUCUMBER ИНТЕНЗИВНО ХИДРАТИРАЩ НОЩЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 мл
ЖАН Д'АРСЕЛ EXPERTE BEAUTE ИЗЯЩЕН ИЗСВЕТЛЯВАЩ СЕРУМ 30 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Картофени шишчета с масло
- Масло от рапица
- Хлебен пудинг
- Синапено масло – хранителен състав, ползи и странични ефекти
- Салата от пресни краставици със сварени яйца, кашкавал и майонеза
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Филийки с яйце и чесън
- Салата от моркови и краставици
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
Коментари към Масло с аншоа, краставички и каперси