Масло с аншоа, краставички и каперси

Необходими продукти:
130-150 грама аншоа
5 яйца
320-350 грама масло
40-50 грама корнишони
20-30 грама каперси
1 чаена лъжица лют червен пипер
60 милилитра оцет 3%
Начин на приготвяне:
Извадете маслото по-рано от хладилника, за да може да омекне достатъчно.
Сварете яйцата твърдо, обелете ги и извадете жълтъците им.
Почистете аншоата от костите, ако не е филе, и нарежете. Накълцайте ситно краставичките, каперсите разрежете.
След това смесете рибата с жълтъците, добавете корнишоните и каперсите. Намачкайте всичко или смелете с помощта на блендер, но не превръщайте във фино пюре. След това комбинирайте с размекнатото масло разбъркайте с дървена лопатка продуктите до получаването на еднородна комбинация.
Накрая подправете с лютия червен пипер и сол на вкус, налейте оцета и отново разбъркайте или разбийте всичко старателно.
Придайте желаната форма на маслото с помощта на найлоново фолио и приберете във фризера.
Добър апетит!
Снимки: vkus-master.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕГЕНЕРЛАЙФ ОМЕГА-3 + ВИТАМИН D3 500 IU капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ОМЕГА ФАКТОР ЗА ЖЕНИ капсули 1035 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
БИЛКА АКВА НЕЙЧЪР ХИДРАТИРАЩ ИНТИМЕН ГЕЛ 350 мл.
АФРОДИТА ОВЛАЖНЯВАЩ КРЕМ ЗА РЪЦЕ 45 мл
НУКС АКВАБЕЛ ЛОСИОН 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Синапено масло – хранителен състав, ползи и странични ефекти
- Пръскайте краставиците с домашен препарат срещу мана и други болести
- Салата от пресни краставици със сварени яйца, кашкавал и майонеза
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Царевица на скара с крем от масло, пушено сирене и чесън
- Обикновен маслен крем
- Три вида мариновани краставички - с чесън, домати и люти чушки
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Защо краставиците са горчиви и как да го предотвратим
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
Коментари към Масло с аншоа, краставички и каперси