Мартенска панакота с малини
Необходими продукти:
- 400 грама кисело мляко
- 2 супени лъжици заквасена сметана
- сок от два лимона
- 100 грама захар
- 20 грама ванилова захар
- 250 грама сладкарска сметана
- 4 листа желатин
- 450 грама малини
Начин на приготвяне:
Накиснете и разтворете желатина във вода. Смесете киселото мляко със сметаните, добавете ваниловата захар и част от кристалната.
Разбийте до хомогенност, прибавете половината желатин, разсипете в десертни чашки и охладете. В тенджера загрейте малините с останалата захар и желатин, разбъркайте и налейте лимоновия сок.
След 5 минути свалете от огъня и изчакайте да изстине. Към изстудените панакоти разпределете по 1-2 супени лъжици от плодовата смес и приберете в хладилник за час, два.
Поднесете десертчетата студени и им се насладете.
Да ви е сладко!
Източник: www.kochrezepte.at
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АВЕН ЕНЕРГИЗИРАЩ СЕРУМ 30 мл
ДАМСКА ТОАЛЕТНА ВОДА МИРАДА DRESSCODE 85 мл
СОЛЕО УСКОРИТЕЛ ЗА ТЕН SURF 150 мл
МАТИСЪН БИЛКОВ ЧАЙ АЛКА-БАЛАНС НАСИПЕН 100 г MT1420
АЛАЙВ ГАРДЪН ГУДНЕС МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОЛОВАРЕ ЧАЙ В ПИРАМИДА BERRY JAM филтър * 15
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Малинов сладкиш с овесени ядки и маслени трохи
- Малини - ползи за здравето
- Морковен десерт с малини
- Панакота
- Чийзкейк с малини, къпини и нар
- Малиново вино (бърза рецепта)
- Малинови бонбони с кокос
- Насърчете имунитета с чай от малинови листа
- Приложете 4 хитринки за 10 пъти по-голяма реколта от малини и касис
- Сметанова панакота с прясно мляко и ванилия
Коментари към Мартенска панакота с малини