Панакота с киви
Необходими продукти:
- 4 кивита
- 70 милилитра течна сладкарска сметана
- 110 грама захар
- 3 листа желатин
- 1 ванилия на прах
Начин на приготвяне:
Обелете кивитата, нарежете едно на фини резенчета, а останалите на ситно. Сложете желатина в чаша със студена вода. В тенджера сложете сметаната, захарта и ванилията.
Загрейте и бъркайте докато сместа се сгорещи. Свалете от котлона, прибавете желатина, кивито, нарязано ситно и разбъркайте. Разсипете в десертни чашки и охладете за 4 часа.
Поднесете панакотата, украсена с фини резенчета киви и се насладете на вкуса й.
Да ви е сладко!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: gourmand.viepratique.fr
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХРИСТИНА БАЛСАМ ЗА УСТНИ КИВИ 30 мл
АГИВА РОУЗЕС ДУШ ГЕЛ С ЕКСТРАКТ ОТ МАНГО 300 мл
НЕИСС СКРАБ ЗА ЛИЦЕ КИВИ & ГРОЗДЕ 130 г
СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН прах неовкусен 1кг НАТУРАЛ ФАКТОРС
Безплатна доставка за България!ПЮРВИТАЛ ПРИРОДЕН С КОМПЛЕКС капсули * 60
НЕИСС СКРАБ ЗА ТЯЛО КИВИ И ГРОЗДЕ 330 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Консумацията на киви може да облекчи хроничния запек
- Ползи и противопоказания на плодовете киви
- Сметанова панакота с прясно мляко и ванилия
- Желиран десерт с панакота и мандарина
- Салата от краставици със сварени яйца и киви
- Възстановете кожата с 3 маски за лице с киви
- Панакота с кафе и кондензирано мляко
- Киви, Актинидия
- Парфе от киви с портокалов сок и бадеми
- Бонбони от киви с кокос и мед
Коментари към Панакота с киви