Мариновани сушени пилешки гърди с подправки

Необходими продукти:
2 парчета пилешки гърди
2 супени лъжици сол
2 супени лъжици микс от розмарин, червен пипер, мащерка и други подправки по ваш избор
200 милилитра коняк
Начин на приготвяне:
Смесете солта с малко подправки, счукайте заедно. В сместа оваляйте пилешките гърди, сложете ги в купа и залейте с коняка.
Приберете съда в хладилника за един ден, периодично (през 3-4 часа) може да обръщате месото).
На следващия ден изплакнете леко гърдите с вода и поставете върху салфетка.
След това разрежете на две части парчетата, оваляйте ги в подправки и сложете върху решетка.
За да изсъхне месото достатъчно, са необходими около 3-4 дни, като периодично обръщате.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАТУРА ТЕРАПИ СЛИМ КОМПЛЕКС капсули * 30 + СЛИМ ФАЙБЪР капсули * 30 * 2
ГРАДИНСКИ СМИНДУХ 200 г СТЕЛ АРГО
ХИМАЛАЙСКА СОЛ НА КРИСТАЛНИ КУБОВЕ ХАЛИТ В ПЛИК 1 кг
БИОХЕРБА КАНЕЛА ЦЕЙЛОНСКА прах 35 г
МОНДИАЛ САПУН ЗА БРЪСНЕНЕ С АРОМАТ НА МАНДАРИНА И ПОДПРАВКИ В ПЛАСТМАСОВА КУПА 60 гр.
БИОХЕРБА КАНЕЛА КАСИЯ прах 35 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Киселица, Дива ябълка
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Пилешко с портокалов сос
- Пилешки гърди с фурми
- Рулца от тиквички с бекон и крема сирене с чесън
- Пилешки хапки в чеснова панировка
- Пълнени камби с пилешко филе и моцарела
- Пълнени домати с пилешко филе и кашкавал
- Къри, Дърво къри
- Пържоли от пиле с гъби и марсала
Коментари към Мариновани сушени пилешки гърди с подправки