Мариновани сушени пилешки гърди с подправки

Необходими продукти:
2 парчета пилешки гърди
2 супени лъжици сол
2 супени лъжици микс от розмарин, червен пипер, мащерка и други подправки по ваш избор
200 милилитра коняк
Начин на приготвяне:
Смесете солта с малко подправки, счукайте заедно. В сместа оваляйте пилешките гърди, сложете ги в купа и залейте с коняка.
Приберете съда в хладилника за един ден, периодично (през 3-4 часа) може да обръщате месото).
На следващия ден изплакнете леко гърдите с вода и поставете върху салфетка.
След това разрежете на две части парчетата, оваляйте ги в подправки и сложете върху решетка.
За да изсъхне месото достатъчно, са необходими около 3-4 дни, като периодично обръщате.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАТУРА ТЕРАПИ СЛИМ КОМПЛЕКС капсули * 30 + СЛИМ ФАЙБЪР капсули * 30 * 2
ХИМАЛАСКА СОЛ ФИНА 250 г ЗЕМЕЛА
КРЪГЛА МЕЛНИЧКА С ХИМАЛАЙСКА СОЛ 100 гр.
БУРБОНСКА ВАНИЛИЯ на прах 15 г ЗДРАВНИЦА
ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА НА ПРАХ 100 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Калоферче
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Лимоново пилешко филе с масло и пресни билки
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Естествени алтернативи срещу сухи и напукани устни
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Пилешко филе с гъби и кашкавал в сос бешамел
- Емолиенти
Коментари към Мариновани сушени пилешки гърди с подправки