Мариновани сушени пилешки гърди с подправки

Необходими продукти:
2 парчета пилешки гърди
2 супени лъжици сол
2 супени лъжици микс от розмарин, червен пипер, мащерка и други подправки по ваш избор
200 милилитра коняк
Начин на приготвяне:
Смесете солта с малко подправки, счукайте заедно. В сместа оваляйте пилешките гърди, сложете ги в купа и залейте с коняка.
Приберете съда в хладилника за един ден, периодично (през 3-4 часа) може да обръщате месото).
На следващия ден изплакнете леко гърдите с вода и поставете върху салфетка.
След това разрежете на две части парчетата, оваляйте ги в подправки и сложете върху решетка.
За да изсъхне месото достатъчно, са необходими около 3-4 дни, като периодично обръщате.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАТУРА ТЕРАПИ СЛИМ КОМПЛЕКС капсули * 30 + СЛИМ ФАЙБЪР капсули * 30 * 2
ХИМАЛАСКА СОЛ ФИНА 250 г ЗЕМЕЛА
КВАДРАТНА МЕЛНИЧКА С ХИМАЛАЙСКА СОЛ 80 гр.
АРОМАНДИСЕ СУШЕН ДИВ ЧЕСЪН 18 г
ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА НА ПРАХ 100 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
ОРИЗОВ ПРОТЕИН прах 250 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Калоферче
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Естествени алтернативи срещу сухи и напукани устни
- Лимоново пилешко филе с масло и пресни билки
- Киселица, Дива ябълка
- Глазирани свински ребра с мед, горчица и бира
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Посевна челебитка, Черен кимион
Коментари към Мариновани сушени пилешки гърди с подправки