Мариновани пикантни ядки

Необходими продукти:
- 1 супена лъжица кокосов крем
- 1 1/2 супена лъжица паста от люти чушки
- 1 чаена лъжица паста от джинджифил
- 1/2 чаена лъжица оризов оцет
- 1 супена лъжица соев сос
- 1 супена лъжица чеснова паста
- 1 чаена чаша печени фъстъци
- 1 чаена чаша печени бадеми
- 1 чаена чаша солени печени ядки кашу
- 1/2 чаена лъжица морска сол (или хималайска)
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 170 градуса.
Докато фурната загрява, разбъркайте в купа всички продукти за пикантната марината - кокосовият крем, трита вида паста, оризовия оцет и соевия сос. Смесете ги добре, за да получите еднородна консистенция. Прибавете ядките и разбъркайте, за да се овкусят равномерно с получения пикантен сос.
Разстелете ги в голяма тава, застлана с пергаментова хартия.
Изпечете ги за 10 минути. Извадете ядките от фурната и веднага ги поръсете със сол. Изчакайте да изстинат 10 минути преди консумация.
За framar.bg: Данна Панджарова
Източник: readyseteat.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХРИСТИНА ТОАЛЕТНИ ТРИЦИ КАЙСИЯ 200 мл
СПОРТС ЕНД ХЕЛТ ВИТАМИН B17 капсули * 120
ХУНЗА B17 МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 50 мл
ГОРЧИВИ КАЙСИЕВИ ЯДКИ ПРАХ 200 г ЗДРАВНИЦА
КАЛОРЕКС АПЕТИН течни капсули * 30
ЕВЕНТ БЕБЕШКО ОЛИО С НАТУРАЛЕН КОМПЛЕКС 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Кедрови ядки - ползи и вреди
- Полезни или опасни са кайсиевите ядки?
- Кедър
- Кайсиевите ядки – състав, ползи и противопоказания
- Орехите и ореховите листа - истинска панацея
- Мнението на специалистите за консумацията на ядки
- Карамелизирани орехи
- Ядките - най-вкусният начин за поддържане на остър ум
- Ядков хляб без брашно
- Хапвайте ядки, за да контролирате кръвната захар и холестерола
Коментари към Мариновани пикантни ядки