Мариновани пикантни камби
Необходими продукти:
4 килограма чушки (камби)
5 люти червени чушки (с дължина около 5 - 7 см)
1 чаена чаша захар на пясък
4 супени лъжици оцетна киселина (70%)/ оцет
1 литър вода
3 - 4 връзки копър
500 милилитра олио
4 - 5 средни глави чесън
Начин на приготвяне:
Обелете скилидките чесън, копъра измийте, от лютите чушки отстранете само опашките (семената оставете) и смелете заедно тези продукти. Получената смес изсипете в литър вода, добавете захарта и олиото, нека всичко заври.
Камбите почистете от семената и нарежете на произволни парчета (да са удобни за хапване).
Когато маринатата кипне, прибавете оцета и изсипете чушките на порции. Варете всяка част в продължение на 7 минути от момента на завиране. След като извадите от тенджерата, веднага напълнете в буркани и долейте догоре с маринатата. Затворете и приберете на студено място.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГРЕЙС КОЛ КОМПЛЕКТ ЗА ЖЕНИ КАДИФЕНА РОЗА И БОЖУР 2
БИСПОЛ АУРА СВЕЩ В БУРКАН С КАПАК ТРИЦВЕТНА С АРОМАТ НА СОЧНИ ПЛОДОВЕ snd99t-386
НовБИСПОЛ АУРА СВЕЩ В БУРКАН С КАПАК ТРИЦВЕТНА С АРОМАТ НА ДИВА ВАНИЛИЯ snd99t-387
НовМАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
ПРОМООСЕМЧАТКА тинктура 50 мл
Нов ПРОМОНАСЛАДА 50 мл
Нов ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Зеленчуци
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Люти чушки - полезни свойства и вреди
- Рецепти за чушки бюрек (пиперки бюрек)
- Отгледайте си богата реколта пипер по мързеливия начин
- Шест начина за стерилизиране на бурканите
- Пълнени люти чушки с извара в бекон
- Лечение на ботулизъм
- Люти чушки Халапеньо - полезни свойства и противопоказания
- Използвайте сок от кисели краставици, за да направите месото по-крехко
- Рулца от печени чушки с извара и орехи
Коментари към Мариновани пикантни камби