Макарони с яйца и кашкавал на фурна

Необходими продукти:
- 300 грама сварени макарони
- 30-40 грама масло
- 3 яйца
- 200 грама пикантен кашкавал
- зелени подправки
- сол, прясно смлян черен пипер
Начин на приготвяне:
Разтопете маслото и разбийте яйцата заедно с него. Сложете щипка сол, магданоз, черен пипер и други подправки по избор и на вкус, добавете и половината от настъргания пикантен кашкавал.
Изсипете макароните в тава, а върху тях разпределете кашкавалено-яйчената комбинация.
Поставете съда във фурната и изпечете ястието на 185 градуса за около 15 минути.
След това поръсете с останалия рендосан пикантен кашкавал макароните и ги върнете обратно във фурната за още 5 минути, за да се разтопи покритието.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: womanadvice.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ модел PM2000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM2000
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Паста орзо със зеленчуци
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Макарони с кайма, млечна заливка и доматен сос
- Паста орзо със скариди и тиквички
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Запеканка от макарони с пилешко месо и сос бешамел
- Макарони със спанак, лук и сметана
Коментари към Макарони с яйца и кашкавал на фурна