Макарони с яйца и кашкавал на фурна

Необходими продукти:
- 300 грама сварени макарони
- 30-40 грама масло
- 3 яйца
- 200 грама пикантен кашкавал
- зелени подправки
- сол, прясно смлян черен пипер
Начин на приготвяне:
Разтопете маслото и разбийте яйцата заедно с него. Сложете щипка сол, магданоз, черен пипер и други подправки по избор и на вкус, добавете и половината от настъргания пикантен кашкавал.
Изсипете макароните в тава, а върху тях разпределете кашкавалено-яйчената комбинация.
Поставете съда във фурната и изпечете ястието на 185 градуса за около 15 минути.
След това поръсете с останалия рендосан пикантен кашкавал макароните и ги върнете обратно във фурната за още 5 минути, за да се разтопи покритието.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: womanadvice.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ модел PM2000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM2000
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Паста орзо със зеленчуци
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Макарони с кайма, млечна заливка и доматен сос
- Орзо с пилешко и спанак
- Двуседмична диета с паста
- Талиатели с телешко месо - Бьоф Строганов
Коментари към Макарони с яйца и кашкавал на фурна