Макарони с яйца и кашкавал на фурна
Необходими продукти:
- 300 грама сварени макарони
- 30-40 грама масло
- 3 яйца
- 200 грама пикантен кашкавал
- зелени подправки
- сол, прясно смлян черен пипер
Начин на приготвяне:
Разтопете маслото и разбийте яйцата заедно с него. Сложете щипка сол, магданоз, черен пипер и други подправки по избор и на вкус, добавете и половината от настъргания пикантен кашкавал.
Изсипете макароните в тава, а върху тях разпределете кашкавалено-яйчената комбинация.
Поставете съда във фурната и изпечете ястието на 185 градуса за около 15 минути.
След това поръсете с останалия рендосан пикантен кашкавал макароните и ги върнете обратно във фурната за още 5 минути, за да се разтопи покритието.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: womanadvice.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г 6550
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ПИЛЕ С МАКАРОНИ И ДОМАТЕН СОС 190 г
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6540
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6403
ХИП ПЮРЕ БИО ЗЕЛЕНЧУЦИ И МАКАРОНИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г 6803
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Макарони с боб, домати и царевица
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Талиатели с телешко месо - Бьоф Строганов
- Макарони със сирене, масло и червен пипер
- Запечени макарони с кашкавал
- Запечени макарони с колбас, маслини, пармезан и ароматен сос
- Сметанов сос Алфредо с пармезан и масло за паста
- Макарони с кайма, млечна заливка и доматен сос
Коментари към Макарони с яйца и кашкавал на фурна