Макарони с яйца и кашкавал на фурна
Необходими продукти:
- 300 грама сварени макарони
- 30-40 грама масло
- 3 яйца
- 200 грама пикантен кашкавал
- зелени подправки
- сол, прясно смлян черен пипер
Начин на приготвяне:
Разтопете маслото и разбийте яйцата заедно с него. Сложете щипка сол, магданоз, черен пипер и други подправки по избор и на вкус, добавете и половината от настъргания пикантен кашкавал.
Изсипете макароните в тава, а върху тях разпределете кашкавалено-яйчената комбинация.
Поставете съда във фурната и изпечете ястието на 185 градуса за около 15 минути.
След това поръсете с останалия рендосан пикантен кашкавал макароните и ги върнете обратно във фурната за още 5 минути, за да се разтопи покритието.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: womanadvice.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6403
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ PM2000
Безплатна доставка за България!ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6540
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM2000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Орзо с пилешко и спанак
- Паста орзо със зеленчуци
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Паста орзо със скариди и тиквички
- Сметанов сос Алфредо с пармезан и масло за паста
- Макаронена запеканка с шунка, царевица и кашкавал
Коментари към Макарони с яйца и кашкавал на фурна