Макарони с тиква и морски дарове
Необходими продукти:
- 250-300 грама макарони
- 200 грама микс от морски дарове
- 300 грама тиква
- 1 голяма глава лук
- 5 супени лъжици зехтин
- 1 чаена лъжица сушена мащерка
- сол, черен и червен пипер, пресен магданоз
Начин на приготвяне:
Сварете макароните ал данте в подсолена вода.
Сгорещете зехтина в тиган и задушете в него лука за 2-3 минути. След това прибавете ситно нарязаната тиква и пържете 5-6 минути. Тогава прибавете морските дарове, мащерката, пържете 5 минути. Поръсете с черен пипер и сол.
Последни в тигана изсипете макароните ал данте. Разбъркайте, затоплете за 2-3 минути и поръсете с нарязан пресен магданоз.
Може да поднесете ястието с ароматна мащерка.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: femiana.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6403
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ PM2000
Безплатна доставка за България!ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6540
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM2000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Орзо с пилешко и спанак
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Паста орзо със зеленчуци
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Тиквени бисквитки с орехи
- Паста орзо със скариди и тиквички
Коментари към Макарони с тиква и морски дарове