Макарони с тиква и лук
Необходими продукти:
100 грама макарони
1 чаена чаша настъргана тиква
1 глава лук
1 чаена лъжица каперси
подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Сварете макароните в подсолена вода.
Обелете лука и го нарежете, след което задушете до прозрачност в нагорещено олио. След това прибавете тиквата, разбъркайте и налейте малко вода. Оставете да се задушава около 15 минути (докато омекне).
Щом това стане, изсипете сварените макарони при зеленчуците и сложете каперсите. Разбъркайте и подправете ястието на вкус със сол, смлян черен пипер. Може да поръсите със ситно нарязан магданоз или друга любима зелена подправка, също да използвате и настърган кашкавал или друго сирене.
Добър апетит!
Снимка: kitchensecrets4you.co
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6403
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ PM2000
Безплатна доставка за България!ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6540
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM2000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Паста орзо със скариди и тиквички
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Паста орзо със зеленчуци
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Двуседмична диета с паста
- Зеленчукова салата с макарони и маслини
- Ригатони с песто от спанак, орехи и пармезан
- Макарони с боб, домати и царевица
Коментари към Макарони с тиква и лук