Макарони с риба тон, лук и магданоз

Необходими продукти:
1 консерва (200 грама) риба тон в масло
250 грама макарони
100 грама лук
магданоз
сол
пипер
олио
Начин на приготвяне:
Сварете макароните, както е указано на пакета. Лука нарежете на ситно и го изпържете в олио, добавете рибата тон заедно с маслото, разбъркайте. След това сложете и макароните, овкусете със сол и пипер, свалете от котлона. Преди да поднесете, поръсете с нарязан магданоз.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПИЕС - АЙКЮ ПАМЕТ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
СОЛГАР МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА СУПЕР КОМПЛЕКС капсули * 60
НовНАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ TAGLIOLINI 4 мм APM0040 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000
ЛАЙКА СТОЙКА ЗА СУШЕНЕ НА ПРЯСНА ПАСТА модел APM002
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ модел PM2000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM2000
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Риба тон – хранителна стойност, ползи и потенциални рискове
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Какво количество риба тон е препоръчително да се консумира седмично
- Макарони с кайма, млечна заливка и доматен сос
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Спагети със сметана и риба тон
- Паста орзо със зеленчуци
Коментари към Макарони с риба тон, лук и магданоз