Макарони с кейл и наденичка
Необходими продукти:
- 220 грама пълнозърнерси макарони (пене или фузили)
- 220 грама наденичка, нарязана на кръгчета
- 4 чаени чаши кейл, нарязан
- 1 консерва нарязани домати
- 1 глава лук, нарязана на ситно
- 4 скилидки чесън, наситнени
- 2 супени лъжици сос песто
- 1 и 1/2 чаени лъжички италианска подправка
- сол и червен пипер на вкус
- 4 чаени чаши вода
- сирене пармезан, настъргано
Начин на приготвяне:
Изсипете в голяма тенджера макароните, наденичката, кейла, доматите, лука, чесъна, пестото, италианската подправка, солта и червения пипер. Добавете водата и оставете да заври на висока температура. Разбърквайте от време на време, докато макароните се сготвят и течността почти се изпари (около 10-12 минути). Свалете тенджерата от котлона и разбъркайте продуктите. Сервирайте, като гарнирате ястието с настърган пармезан, ако желаете.
Приятен апетит!
Източник:
eatingwell.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6403
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ PM2000
Безплатна доставка за България!ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6540
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM2000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Запеканка от макарони с пилешко месо и сос бешамел
- Паста орзо със зеленчуци
- Макарони със сирене чедър, масло и прясно мляко
- Сметанов сос Алфредо с пармезан и масло за паста
- Талиатели с телешко месо - Бьоф Строганов
Коментари към Макарони с кейл и наденичка