Макарони с кашкавал в лучен сос
Необходими продукти:
- 150 грама макаронени изделия по избор
- 350 грама лук
- 30 грама краве масло
- 4 сварени яйца
- 2 супени лъжици заквасена сметана
- 100 грама кашкавал
- 1/3 чаена лъжица сол
- подправки (по щипка червен пипер, куркума, къри, сушени зелени подправки)
Начин на приготвяне:
Настържете кашкавала и твърдо сварените яйца. Сварете макароните в подсолена вода.
Лука нарежете ситно и запържете до зачервяване в маслото. Добавете сметаната и подправките. След това изсипете кашкавала и яйцата при лука и бъркайте, докато кашкавалът се разтопи.
Когато това стане, изсипете макароните в соса и разбъркайте.
Ястието е готово за сервиране.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povarenok.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6403
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ PM2000
Безплатна доставка за България!ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6540
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM2000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Паста орзо със зеленчуци
- Орзо с пилешко и спанак
- Паста орзо със скариди и тиквички
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Макаронена запеканка с шунка, царевица и кашкавал
- Домашна паста със спанак
Коментари към Макарони с кашкавал в лучен сос