Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Макаронени изделия Макарони с кашкавал в лучен сос

Макарони с кашкавал в лучен сос

Макарони с кашкавал в лучен сос - изображение

Необходими продукти:

  • 150 грама макаронени изделия по избор
  • 350 грама лук
  • 30 грама краве масло
  • 4 сварени яйца
  • 2 супени лъжици заквасена сметана
  • 100 грама кашкавал
  • 1/3 чаена лъжица сол
  • подправки (по щипка червен пипер, куркума, къри, сушени зелени подправки)


Начин на приготвяне:

Настържете кашкавала и твърдо сварените яйца. Сварете макароните в подсолена вода.

Лука нарежете ситно и запържете до зачервяване в маслото. Добавете сметаната и подправките. След това изсипете кашкавала и яйцата при лука и бъркайте, докато кашкавалът се разтопи.

Когато това стане, изсипете макароните в соса и разбъркайте.

Ястието е готово за сервиране.

Добър апетит!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povarenok.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЛюбопитноДиети