Макарони с кашкавал в лучен сос

Необходими продукти:
- 150 грама макаронени изделия по избор
- 350 грама лук
- 30 грама краве масло
- 4 сварени яйца
- 2 супени лъжици заквасена сметана
- 100 грама кашкавал
- 1/3 чаена лъжица сол
- подправки (по щипка червен пипер, куркума, къри, сушени зелени подправки)
Начин на приготвяне:
Настържете кашкавала и твърдо сварените яйца. Сварете макароните в подсолена вода.
Лука нарежете ситно и запържете до зачервяване в маслото. Добавете сметаната и подправките. След това изсипете кашкавала и яйцата при лука и бъркайте, докато кашкавалът се разтопи.
Когато това стане, изсипете макароните в соса и разбъркайте.
Ястието е готово за сервиране.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povarenok.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
ХИП ПЮРЕ БИО ЗЕЛЕНЧУЦИ И МАКАРОНИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ PM2000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM2000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Паста орзо със зеленчуци
- Макарони със спанак, лук и сметана
- Макарони с кайма, млечна заливка и доматен сос
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Макарони на фурна със зеленчуци и шунка
- Макарони с броколи и пилешко
Коментари към Макарони с кашкавал в лучен сос