Макарони с кайма и кашкавал

Необходими продукти:
- макаронени изделия по ваш избор
- кайма смес
- лук
- морков
- доматено пюре
- сол и подправки на вкус
- чесън по желание
- кашкавал
Количествата на продуктите определете според желания брой порции и вкусовите ви предпочитания.
Начин на приготвяне:
Обелете лука, нарежете го ситно и изпържете до леко златисто в нагорещено олио.
Прибавете настърган морков, долейте олио, ако е необходимо. Разбъркайте и нека зеленчуците се приготвят около 7 минути на среден огън.
Ред е на каймата, сложете и нея. Нека се пържи, докато се изпари течността.
Сложете макароните да се варят подсолена вода до готовност.
Когато каймата придобие кафяв цвят, прибавете доматено пюре (или кетчуп), под със сол и подправете на вкус. Ако предпочитате, сложете и намачкани скилидки чесън.
Нека всичко се задушава 7-8 минути.
Отцедете водата от сварените макарони, смесете ги с каймата и разпределете в чинии.
Поръсете с настърган кашкавал и поднесете.
Добър апетит!
Снимки: topshef.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ модел PM2000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM2000
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Запеканка от кайма и патладжани със сос Бешамел
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Пълнени макарони с кайма и кашкавал на тиган
- Лазаня от патладжани с кайма, пармезан и моцарела
- Макарони с кайма, млечна заливка и доматен сос
- Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
- Макарони със сирене чедър, масло и прясно мляко
Коментари към Макарони с кайма и кашкавал