Макарони, запечени с домати, майонеза и кашкавал
Необходими продукти:
- 300 грама макарони
- 1 скилидка чесън
- 100 грама кашкавал
- 1 домат
- 150 грама майонеза
- черен пипер на зърна
Начин на приготвяне:
Сварете макароните и ги сложете в тава (без течността).
Нарежете домата на тънки кръгчета, които подредете върху макароните. Поръсете с настъргания кашкавал и зърна черен пипер.
Сложете чесновата скилидка, нарязана едро и намажете повърхността с тънък слой от майонеза и запечете във фурната (около 10-20 минути).
Макаронената запеканка се сервира гореща, може да я поръсите с пресни зелени подправки.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: vfridge.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6403
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ PM2000
Безплатна доставка за България!ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6540
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM2000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Орзо с пилешко и спанак
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Паста орзо със зеленчуци
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
Коментари към Макарони, запечени с домати, майонеза и кашкавал