Макарони, запечени с домати, майонеза и кашкавал

Необходими продукти:
- 300 грама макарони
- 1 скилидка чесън
- 100 грама кашкавал
- 1 домат
- 150 грама майонеза
- черен пипер на зърна
Начин на приготвяне:
Сварете макароните и ги сложете в тава (без течността).
Нарежете домата на тънки кръгчета, които подредете върху макароните. Поръсете с настъргания кашкавал и зърна черен пипер.
Сложете чесновата скилидка, нарязана едро и намажете повърхността с тънък слой от майонеза и запечете във фурната (около 10-20 минути).
Макаронената запеканка се сервира гореща, може да я поръсите с пресни зелени подправки.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: vfridge.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ модел PM2000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM2000
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Паста орзо със зеленчуци
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Зеленчукова салата с макарони и маслини
- Бутер банички с шунка и кашкавал
- Рулца от раци в кашкавалена панировка с чесън
- Макаронена запеканка с шунка, царевица и кашкавал
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
Коментари към Макарони, запечени с домати, майонеза и кашкавал