Макаронени рулца с шунка, кашкавал и сусам

Необходими продукти:
- 1/2 пакет макарони
- 1 яйце
- 2 супени лъжици сусам
- подправки
- шунка и кашкавал на вкус
- олио за пържене (около 3-4 супени лъжици)
Начин на приготвяне:
Сварените и отцедени от водата макарони смелете в блендер.
Подправете, чукнете сурово яйце при тях, сложете и 1 супена лъжица сусам. Разбъркайте добре.
От макаронената "кайма" направете кръгли плоски питки и в средата на всяка сложете колкото шунка и кашкавал желаете.
Затворете плънката, правейки рулца, придайте овална или друга форма. Поръсете с останалия сусам.
Остава само да изпържите до златисто от двете страни.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povarenok.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
ХИП ПЮРЕ БИО ЗЕЛЕНЧУЦИ И МАКАРОНИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ PM2000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM2000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Макарони със спанак, лук и сметана
- Паста орзо със зеленчуци
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Макарони с кайма, млечна заливка и доматен сос
- Макарони на фурна със зеленчуци и шунка
- Макарони с броколи и пилешко
Коментари към Макаронени рулца с шунка, кашкавал и сусам