Макаронени рулца с шунка, кашкавал и сусам

Необходими продукти:
- 1/2 пакет макарони
- 1 яйце
- 2 супени лъжици сусам
- подправки
- шунка и кашкавал на вкус
- олио за пържене (около 3-4 супени лъжици)
Начин на приготвяне:
Сварените и отцедени от водата макарони смелете в блендер.
Подправете, чукнете сурово яйце при тях, сложете и 1 супена лъжица сусам. Разбъркайте добре.
От макаронената "кайма" направете кръгли плоски питки и в средата на всяка сложете колкото шунка и кашкавал желаете.
Затворете плънката, правейки рулца, придайте овална или друга форма. Поръсете с останалия сусам.
Остава само да изпържите до златисто от двете страни.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: povarenok.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ модел PM2000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM2000
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Паста орзо със зеленчуци
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Макарони на фурна със зеленчуци и шунка
- Двуседмична диета с паста
- Макарони с кайма, млечна заливка и доматен сос
- Талиатели с телешко месо - Бьоф Строганов
Коментари към Макаронени рулца с шунка, кашкавал и сусам