Начало Хранене Рецепти Супи Зеленчукови Макаронена супа с горски гъби и сметана

Макаронена супа с горски гъби и сметана

Макаронена супа с горски гъби и сметана - изображение

Необходими продукти:


  • 2 литра вода
  • 300 грама горски гъби
  • 1 морков, обелен и нарязан на кръгчета
  • 1 обелен и нарязан на кубчета картоф
  • 2 скилидки чесън, пресовани
  • 50 грама краве масло
  • 150 милилитра сметана за готвене
  • 100 грама макарони с форма по избор
  • 1/2 връзка пресен магданоз
  • сол и черен пипер


Начин на приготвяне:


Измийте, подсушете и нарежете гъбите ситно. Ако са по-ситни ги оставете цели. В тенджера налейте вода и ги сварете. След готовност отцедете гъбите и заделете бульона. Комбинирайте го със сметаната, маслото и пресованите скилидки чесън.

Загрейте течността и прибавете морковите, гъбите, картофа, макароните, солта и пипера. Разбъркайте супата, оставете я да ври на слаб огън до готовност на зеленчуците и пастата.

След готовност разпределете супата в купички и поръсете всяка с нарязан пресен магданоз. Поднесете и се насладете на вкуса и аромата й.

гъбена супа

Бон Апети!

 За framar.bg: Русиана Михайлова

Източник: www.everycakeyoubake.pl

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиНовиниЛюбопитноЗдравни съветиХранене при...ДиетиЛайфстайл