Магданозени яйца

Необходими продукти:
- 4 големи яйца
- 2 супени лъжици пресен магданоз, нарязан на ситно
- препечени филийки хляб
Начин на приготвяне:
- Сварете яйцата във вряща вода за около 4-6 минути, според вкуса.
- Леко охладете под студена течаща вода и обелете.
- Прехвърлете нарязания магданоз в малка купичка и оваляйте яйцата, докато се покрият равномерно.
- Поднесете ги с препечени филийки хляб и им се насладете.
Забележка!
Можете да замените пресния магданоз с друга любима билка.
Приятен апетит!
Снимка: kitchen.nine.com.au
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НОРМАЦЕЛ капсули * 60
МАТИСЪН БИЛКОВ ЧАЙ АЛКА-БАЛАНС филтър * 25
ДРЕНА КОМПЛЕКС капсули * 30 ВИТАГОЛД
КИДНИ БЛАДЪР капсули 465 мг * 100 NATURE'S WAY
ВОДА ЗА УСТА ЕЛУДРИЛ СВЕЖ ДЪХ 500 мл
ДИУРЕТИК ФОРМУЛА капсули 300 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Пълнени яйца с майонеза и маслини
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Сок и отвара от магданоз помагат за отслабване
- Мариновани пъдпъдъчи яйца с чесън и аншоа
- Колко време да варим яйцата, за да станат както ги предпочитаме
- Гьозлеме (гюзлеми) със сирене, чесън и магданоз
- Великденски пиленца от яйца
- Сок от магданоз с мед и лимон
- Магданоз
- Яйца в доматен сос с кашкавал и сметана
Коментари към Магданозени яйца