Магданозени яйца
Необходими продукти:
- 4 големи яйца
- 2 супени лъжици пресен магданоз, нарязан на ситно
- препечени филийки хляб
Начин на приготвяне:
- Сварете яйцата във вряща вода за около 4-6 минути, според вкуса.
- Леко охладете под студена течаща вода и обелете.
- Прехвърлете нарязания магданоз в малка купичка и оваляйте яйцата, докато се покрият равномерно.
- Поднесете ги с препечени филийки хляб и им се насладете.
Забележка!
Можете да замените пресния магданоз с друга любима билка.
Приятен апетит!
Снимка: kitchen.nine.com.au
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ТЕРАНОВА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА КОМПЛЕКС капсули * 50
ХАЙЪР НЕЙЧЪР УАЙС УОМЪН - МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ капсули * 30
УРОФИТ таблетки * 120 ТОШКОВ
УРИКЛАР капсули * 30
БИОЪРТ ВИТАМИНИКА ДЕЛИКАТЕН ЛЕК КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 мл
НовНОРМАЦЕЛ капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Колко време се варят различните видове яйца
- Колко време да варим яйцата, за да станат както ги предпочитаме
- 12 интересни идеи за украса от варени яйца
- Отглеждане на магданоз
- Как да сварим яйца (на пара и във вода), без да се спукат
- Филе от риба на тиган с масло и билки
- Сок и отвара от магданоз помагат за отслабване
- Подобрете зрението си с кисело мляко и магданоз
- 7-дневна диета с яйца
- Как да обелите варените яйца по-лесно
Коментари към Магданозени яйца