Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Кренвирши с кашкавал и хрупкав бекон на фурна

Кренвирши с кашкавал и хрупкав бекон на фурна

Кренвирши с кашкавал и хрупкав бекон на фурна - изображение

Необходими продукти:

  • 6 кренвирша
  • 6 ивици бекон
  • 60 грама кашкавал
  • 2-3 чаени лъжици горчица
  • клечки за зъби

кренвирши

Начин на приготвяне:

Обелете кренвиршите и направете надлъжен разрез през средата на всеки, който намажете с горчица (по около 1/2 чаена лъжица за брой или на вкус). Може да поръсите с червен пипер, ако желаете.

горчица

Кашкавала нарежете на дълги парчета, поставете по две върху горчицата.

кашкавал

Увийте всеки кренвирш в ивица бекон и закрепете с клечки за зъби.

бекон

Подредете в тава и изпечете във фурната до зачервяване при 180 градуса. Ако уредът ви има опция "грил", използвайте я.

кренвирши

Поднесете топли, докато кашкавалът все още се топи, а беконът е хрупкав.

бекон

Добър апетит!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: photorecept.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиРецептиХрани и ястияНовиниЛюбопитно