Кренвирши с кашкавал и хрупкав бекон на фурна
Необходими продукти:
- 6 кренвирша
- 6 ивици бекон
- 60 грама кашкавал
- 2-3 чаени лъжици горчица
- клечки за зъби
Начин на приготвяне:
Обелете кренвиршите и направете надлъжен разрез през средата на всеки, който намажете с горчица (по около 1/2 чаена лъжица за брой или на вкус). Може да поръсите с червен пипер, ако желаете.
Кашкавала нарежете на дълги парчета, поставете по две върху горчицата.
Увийте всеки кренвирш в ивица бекон и закрепете с клечки за зъби.
Подредете в тава и изпечете във фурната до зачервяване при 180 градуса. Ако уредът ви има опция "грил", използвайте я.
Поднесете топли, докато кашкавалът все още се топи, а беконът е хрупкав.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: photorecept.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Баница-хотдог от бутер тесто
- Бутер кренвиршки с кашкавал и яйце
- Маниока крокети с кренвиршчета
- Руло от тиквички с плънка от кренвирши и кашкавал
- Кренвиршки от лаваш с картофено пюре
- Кренвирши в картофено тесто
- Кашкавалки с кренвирши
- Топли картофени сандвичи с колбас
- Домашен Корн Дог в апетитна панировка
- Запечени кренвирши с кашкавал, обвити в бекон
Коментари към Кренвирши с кашкавал и хрупкав бекон на фурна