Крем Рикота с канела
Необходими продукти:
450 грама сирене Рикота
2-4 супени лъжици захар (кристална или пудра по ваш избор и на вкус)
1/2 - 1 чаена лъжица канела
настърган шоколад по желание
Начин на приготвяне:
Сложете рикотата в подходяща купа.

Подсладете на вкус и разбъркайте. Ако използвате захар на пясък, ще трябва да бъркате по-дълго време, докато се разтворят сладките кристалчета.

Ще се получи кремообразна консистенция, към която добавете канела. Тя е задължителна.

Настърган шоколад сложете по желание.

Разбъркайте старателно всичко и десертът е готов.

Може да съхранявате в хладилник не повече от едно денонощие.
Добър апетит!
Снимка: povar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Крем-десерт от извара със сметана и плодове
- Плодов крем с тиква и овесени ядки
- Флан с крема сирене и меден карамел
- Кремчета с маскарпоне, дулсе де лече и банани
- Шоколадови бонбони с крем и ядки
- Крем с кондензирано мляко за торти и сладкиши
- Желиран крем с чиа и праскови
- Чийзкейк в чашка
- Портокалов млечно-сметанов крем-десерт
- Крем с кафе
Коментари към Крем Рикота с канела