Копривена тортиля с джоджен

Необходими продукти:
- 300 грама сварена коприва
- 2 стръка пресен лук
- половин връзка пресен джоджен
- 2 стръка зелен чесън
- сол, черен пипер
- зехтин за запръжка
- 4 яйца
Начин на приготвяне:
Загрейте в тиган една супена лъжица зехтин и запържете нарязан пресен лук, чесън и джоджен. Подправете със сол, черен пипер и прибавете предварително попарената и нарязана коприва.
Разбийте яйцата и ги прибавете към сместа. Запечете на слаб огън и от двете страни. Използвайте плоска чиния, с която да си помогнете при обръщането на тортилята.
След готовност охладете, разрежете и поднесете, гарнирана със сирене или кисело мляко.
Добър апетит!
Източник: floraterapia.wordpress.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛОГОНА БИО ТВЪРД ШАМПОАН С КОНОП И КОПРИВА 60 г
МАГНАЛАБС РЕПРОДУКТ ФЕРТИЛ саше * 60
Безплатна доставка за България!ХРИСТИНА БАЛСАМ ЗА КОСА С ЖИВОВЛЯК ЗА БЛЯСЪК 200 мл
СТИКС ШАМПОАН АЛПИЙСКИ БИЛКИ С КОПРИВА, ЕДЕЛВАЙС И КОЗЕ МЛЯКО 200 мл
ЕКО МЕДИКА СИРОП ОТ КОПРИВА 500 мл
БИОВЕА ЗДРАВА ПРОСТАТА капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Използвайте коприва за предотвратяване на косопада и заздравяване на косата
- Тортила с пилешко месо, зеленчуци и сирена
- Тортила с бъркани яйца
- Коприва – състав, полезни свойства и странични ефекти
- Червена мъртва коприва
- Тортила питки с наденица и яйца
- Коприва
- Направете си тинктура от коприва за борба с анемията и насърчаване на имунитета
- Запеканка с прясно мляко, яйца и коприва
- Тортила с риба и зеленчуци
Коментари към Копривена тортиля с джоджен