Копривена тортиля с джоджен

Необходими продукти:
- 300 грама сварена коприва
- 2 стръка пресен лук
- половин връзка пресен джоджен
- 2 стръка зелен чесън
- сол, черен пипер
- зехтин за запръжка
- 4 яйца
Начин на приготвяне:
Загрейте в тиган една супена лъжица зехтин и запържете нарязан пресен лук, чесън и джоджен. Подправете със сол, черен пипер и прибавете предварително попарената и нарязана коприва.
Разбийте яйцата и ги прибавете към сместа. Запечете на слаб огън и от двете страни. Използвайте плоска чиния, с която да си помогнете при обръщането на тортилята.
След готовност охладете, разрежете и поднесете, гарнирана със сирене или кисело мляко.
Добър апетит!
Източник: floraterapia.wordpress.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПРОЛАКТ АФРОДИТА + капсули * 60
АБОФАРМА ЛИНОПРОСТ таблетки * 60
ХЕРБАЛКАН ЧАЙ ДЕТОКС 150 г
БИЛКОВИТА БИЛКОВА СМЕС РАСТЕЖ 150 г
СЕЛКОД A.I. ДЕЙЛИ ШАМПОАН ПРИ ПЪРХОТ И КОСОПАД ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА 250 мл
ФЛОРАНС НЕЙЧЪР ДЕТОКС ЧАЙ, БИО филтър * 20
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Червена мъртва коприва
- Коприва – състав, полезни свойства и странични ефекти
- Тортила с бъркани яйца
- Коприва
- Тортила с пилешко месо, зеленчуци и сирена
- Използвайте коприва за предотвратяване на косопада и заздравяване на косата
- Тортиля с тиквички, зеленчуци и подправки
- Копривата като средство за отслабване
- Боядисайте косата си кестенява с естествени продукти у дома
- Намалете пикочната киселина в ставите с чай от коприва
Коментари към Копривена тортиля с джоджен