Копривена тортиля с джоджен

Необходими продукти:
- 300 грама сварена коприва
- 2 стръка пресен лук
- половин връзка пресен джоджен
- 2 стръка зелен чесън
- сол, черен пипер
- зехтин за запръжка
- 4 яйца
Начин на приготвяне:
Загрейте в тиган една супена лъжица зехтин и запържете нарязан пресен лук, чесън и джоджен. Подправете със сол, черен пипер и прибавете предварително попарената и нарязана коприва.
Разбийте яйцата и ги прибавете към сместа. Запечете на слаб огън и от двете страни. Използвайте плоска чиния, с която да си помогнете при обръщането на тортилята.
След готовност охладете, разрежете и поднесете, гарнирана със сирене или кисело мляко.
Добър апетит!
Източник: floraterapia.wordpress.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАКСИ ВИТА ДРЕНА ФОРТЕ ПЛЮС капсули * 60
БИЛКОВИТА БИЛКОВА СМЕС ЗА ДЕТОКСИКАЦИЯ 230 г
БИОХЕРБА ЛУКОВ ШАМПОАН 270 мл
ВИ-ШЕЙП ГОЛД ТЕСТО AM/PM ФОРМУЛА 2 * 90 таблетки
ИМУНО КИДС тинктура 100 мл БИОТИКА
ЗЕХИРА БЮТИ СЕРУМ капсули * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Червена мъртва коприва
- Коприва – състав, полезни свойства и странични ефекти
- Тортила с бъркани яйца
- Тортиля с тиквички, зеленчуци и подправки
- Тортила с пилешко месо, зеленчуци и сирена
- Използвайте коприва за предотвратяване на косопада и заздравяване на косата
- Тортиля с боб и зеленчуци
- Медицински употреби на копривата от 16-ти век
- Тортили с чедър, зеленчуци и хумус
- Тортила питки с наденица и яйца
Коментари към Копривена тортиля с джоджен