Копривена тортиля с джоджен
![Копривена тортиля с джоджен - изображение](https://static.framar.bg/thumbs/6/recepies/koprivena-tortilla.jpg)
Необходими продукти:
- 300 грама сварена коприва
- 2 стръка пресен лук
- половин връзка пресен джоджен
- 2 стръка зелен чесън
- сол, черен пипер
- зехтин за запръжка
- 4 яйца
Начин на приготвяне:
Загрейте в тиган една супена лъжица зехтин и запържете нарязан пресен лук, чесън и джоджен. Подправете със сол, черен пипер и прибавете предварително попарената и нарязана коприва.
Разбийте яйцата и ги прибавете към сместа. Запечете на слаб огън и от двете страни. Използвайте плоска чиния, с която да си помогнете при обръщането на тортилята.
След готовност охладете, разрежете и поднесете, гарнирана със сирене или кисело мляко.
Добър апетит!
Източник: floraterapia.wordpress.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОХЕРБА САПУН С КОПРИВА И ПРОПОЛИС 120 г
ХЕРБАЛКАН КОПРИВА тинктура 50 мл
БИЛКОВИТА БИЛКОВА СМЕС ПРИ ДИАБЕТ 90 г
СИЛВЪРПРОСТ капсули * 30
ФИЗАЛИС ЧАЙ ДЕТОКС + филтър * 20
БИЛКОВИТА БИЛКОВА СМЕС ЕНЕРГИЯ 170 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Червена мъртва коприва
- Коприва – състав, полезни свойства и странични ефекти
- Тортила с бъркани яйца
- Тортила с пилешко месо, зеленчуци и сирена
- Крокети от картофи и коприва
- Коприва
- Запеканка с прясно мляко, яйца и коприва
- Използвайте коприва за предотвратяване на косопада и заздравяване на косата
- Тортила питки с наденица и яйца
- Рулца от тортила питки с дип от грах и сирена
Коментари към Копривена тортиля с джоджен