Конфитюр от дюли с канела
Необходими продукти:
1 килограм дюли
800 грама захар
1 супена лъжица лимонов сок
2 пръчки канела
Начин на приготвяне:
Измийте старателно дюлите и ги нарежете на малки парчета. Засипете ги със захарта, налейте лимоновия сок, сложете пръчките канела и оставете да престоят така една нощ.
На следващия ден поставете съда на силен огън, докато дюлите кипнат. Тогава намалете температурата до минимум и варете около 50-60 минути или до желаната гъстота, разбърквайки.
Затворете сладкото в стерилизирани бурканчета, докато е още горещо.
Добър апетит!
Снимки: mondaydelights.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОТЕН СКИН МОЙСЧЪР ХИДРАТИРАЩ ДНЕВЕН КРЕМ ЗА НОРМАЛНА И КОМБИНИРАНА КОЖА 50 мл
НЕСТИ ДАНТЕ НАТУРАЛЕН ПЛОДОВ САПУН С ДЮЛЯ И МЕНТА 250 г
ЕКО МЕДИКА ДЮЛЯ сироп 500 мл
НовБИОТЕН СКИН МОЙСЧЪР ПОЧИСТВАЩО ХИДРАТИРАЩО МЛЯКО ЗА НОРМАЛНА И КОМБИНИРАНА КОЖА 200 мл
САНТЕ ЕНЕРГИЗИРАЩ ДУШ ГЕЛ С ЛИМОН И ДЮЛЯ 200 мл
САНТЕ БИО ЛОСИОН ЗА ТЯЛО С ЛИМОН И ДЮЛЯ 150 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Плодове
- Дюля
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Паста от дюля (сладко на калъп)
- Сок от дюля в помощ при хемороиди
- Сиропирани дюли с крем маскарпоне
- 7 здравни ползи от консумацията на дюли
- Дюля - ползи за здравето
- Карамелизирани дюли с лимонов сок
- Сладко от дюли с джинджифил
- Сладко от дюли с парченца орехи
Коментари към Конфитюр от дюли с канела