Консервирана тиква
Необходими продукти:
1,5 килограма тиква
2 литра вода
3 супени лъжици оцет
5 зрънца карамфил
12 супени лъжици захар
5 зърна бахар
Начин на приготвяне:
Налейте водата в тенджера, прибавете захарта, зрънцата карамфил, бахара и поставете съда на котлона.
Нарежете почистената от семената и обелена тиква на малки парчета, които сложете в сиропа, когато заври.
Нека се приготвят на слаб огън в продължение на 20 минути. Тиквата трябва да омекне и да се напои със сладката течност.
Когато това стане, налейте оцета, нека отново всичко кипне и изключете котлона.
Разпределете тиквата в стерилизирани бурканчета, залейте със сиропа и затворете.
Добър апетит!
Снимка: namnamra.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИО КЛИНЗИНГ КОМПЛЕКС сироп 250 мл
НАТУРАЛИКО ПРОСТАТ ХЕЛТ капсули * 60
ПРОСТАТИЛ МАКС капсули * 30 ФИТОФАРМА
ЛОСИОН ПРИ КОСОПАД ЗА МАЗЕН СКАЛП GR8 50 мл BIOTRICOLOGIA
ПЮР НУТРИШЪН ПЛАНТ ПРОТЕИН 454 г
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ВЕГИ ПРОТЕИН КОМПЛЕКС 500 г ШОКОЛАД
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Зеленчуци
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Диета с тиква за 12 дни
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Рецепти за пълнена тиква с кайма и свинско месо
- Лечение на ботулизъм
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Рецепти за домашно сладко от тиква
- Домашен сладкиш с тиква и сирене крема
- Печена солена тиква
- Бисквити с тиква и шоколадови парченца
Коментари към Консервирана тиква