Кокосов сладкиш с кондензирано мляко
Необходими продукти:
- 1 консерва от 400 милилитра подсладено кондензирано мляко
- 3 яйца
- 1/2 чаена чаша кокосово мляко
- 1/2 чаена чаша прясно краве мляко
- 2 чаени чаши настърган кокос (в краен случай използвайте кокосови стърготини)
Начин на приготвяне:
Смесете кондензираното мляко, яйцата, кокосовото и прясното мляко. Добавете настъргания кокос и прехвърлете в стъклена купа (предварително намазнена).
Печете 25 минути на 170 градуса.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: tastemade.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕСТИ ДАНТЕ НАТУРАЛЕН ЗЕЛЕНЧУКОВ САПУН С ЕКСТРАКТ ОТ МАРУЛЯ 250 гр.
НАТУРА ОЙЛ ОЛИО ЗА ТЯЛО С КОКОС 150 мл.
БИОТУРМ БАЛСАМ ЗА РУСА КОСА 150 мл
ИКАРОВ БАЛСАМ ЗА РЪЦЕ ПОРТОКАЛ 50 мл
СЕБОРАЛ БАЛСАМ ПРОТИВ ПЪРХОТ ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА 250 мл
АФРОДИТА МАСЛО ЗА ТЯЛО С КОКОС 350 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Баклави и сиропирани сладкиши
- Полезни свойства и приложения на кокосово масло
- Ползи и вреди на кокосовото масло
- Кокос (кокосов орех) - полезни и вредни свойства
- Локум от моркови с орехи и кокос
- Кокосови сладки от три продукта
- Млечен кокосов кекс
- Лесен сладкиш с кокосови стърготини и ябълки
- Лесен кокосов сладкиш
- Крекери с кокосово и бадемово брашно
- Трипластов десерт с шоколад, кокос и орехи
Коментари към Кокосов сладкиш с кондензирано мляко