Кокосови трюфели с мед и бял шоколад
Необходими продукти:
- 300 грама бял шоколад
- 25 грама течен мед с неутрален вкус
- 160 грама кокосово пюре
- 75 грама кокосови стърготини
За покритието:
- 150 грама бял шоколад
- кокосови стърготини за овалване
Начин на приготвяне:
Затоплете пюрето заедно с меда, добавете разтопения шоколад и блендирайте до еднородност. След това прибавете кокосовите стърготини и разбъркайте.
Получената комбинация изсипете в плосък съд, покрийте с найлоново фолио и оставете да престои ден. Тогава оформете бонбони, като загребвате с чаена лъжица. Всяко от топчетата да е с тегло около 15 грама.
Разтопете белия шоколад, предназначен за покритието, и в него потопете бонбоните. Оваляйте ги в кокосовите стружки и трюфелите са готови.
Съхранявайте ги в хладилник, ако изобщо се наложи да съхранявате :)
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: gastronom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИМАЛАЯ ПАСТА ЗА ЗЪБИ ДИЙП КЛИЙН 75 мл
ЛЮКСЕОЛ БАЛСАМ ЗА КОСА ПРИ КОСОПАД 200 мл
ТОАЛЕТНА ВОДА COCONUT COCTAIL 50 мл TUTTI DELICES
НЕСТИ ДАНТЕ НАТУРАЛЕН САПУН ЕМОЦИИ В ТОСКАНА ТЕРМАЛНИ ИЗВОРИ 250 г
БЕКЛИ ОРГАНИКС МАСЛО ПРОТИВ СТРИИ БЕЗ АРОМАТ 100 мл.
БИОХЕРБА СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ С ПОМПА SPF 20 150 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Кокосови сладки от три продукта
- Ползи и вреди на кокосовото масло
- Кокос (кокосов орех) - полезни и вредни свойства
- Полезни свойства и приложения на кокосово масло
- Бързи кокосови сладки от 3 съставки
- Млечен кокосов кекс
- Лесен сладкиш с кокосови стърготини и ябълки
- Лесен кокосов сладкиш
- Трипластов десерт с шоколад, кокос и орехи
- Трюфели от бял шоколад с кокос, бадеми или захар
Коментари към Кокосови трюфели с мед и бял шоколад