Кестени в бекон със сос терияки

Необходими продукти:
15 кестена от консерва
15 парчета бекон
1 чаена чаша сок терияки
Начин на приготвяне:
Извадете кестените от консервата, измийте ги под течаща вода. Сложете ги в дълбок съд и залейте със соса. Приберете ги в хладилника за 2 часа, нека се мариноват.
Загрейте фурната до 175 градуса.
Когато извадите кестените от хладилника, подсушете ги и обвийте всеки от тях в парче бекон. Закрепете с клечка за зъби или с помощта на конец, ако е необходимо.
Изпечете ги във фурната, докато върху бекона се образува апетитна коричка.
Поднесете със сос по избор: кисело-сладък или чили.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МОНО ЦВЕТЕН ЕЛИКСИР ОТ ЧЕРВЕН ДИВ КЕСТЕН 10 мл LES FLEURS DE BACH
БИОХЕРБА КАПКИ НА ДОКТОР БАХ КЕСТЕНОВИ ПЪПКИ 50 мл
БИОХЕРБА КАПКИ НА ДОКТОР БАХ ДЕПРЕСИЯ 50 мл
ЕНДОЛЕКС КОМПЛЕКС таблетки * 30 SUN WAVE PHARMA
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ ПАМЕТ И КОНЦЕНТРАЦИЯ
СЪНЛАЙФ ВЕНЕН БАЛСАМ С ЕКСТРАКТ ОТ КОНСКИ КЕСТЕН, ЧЕРВЕНА ЛОЗА, МЕНТОЛ И КАМФОР 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Руладини с бекон на фурна
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Кестен-обикновен, Сладък кестен, Ядлив кестен
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Пиле с червени чушки и сос от три вида пипер
- Баница от бутер тесто с бекон и зеленчуци
- Пиле с ананас по хавайски
- Печени палачинки с пиле в сметанов гъбен сос
- Картофени мъфини с бекон и кашкавал
Коментари към Кестени в бекон със сос терияки