Кестени в бекон със сос терияки

Необходими продукти:
15 кестена от консерва
15 парчета бекон
1 чаена чаша сок терияки
Начин на приготвяне:
Извадете кестените от консервата, измийте ги под течаща вода. Сложете ги в дълбок съд и залейте със соса. Приберете ги в хладилника за 2 часа, нека се мариноват.
Загрейте фурната до 175 градуса.
Когато извадите кестените от хладилника, подсушете ги и обвийте всеки от тях в парче бекон. Закрепете с клечка за зъби или с помощта на конец, ако е необходимо.
Изпечете ги във фурната, докато върху бекона се образува апетитна коричка.
Поднесете със сос по избор: кисело-сладък или чили.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХРИСТИНА ТОАЛЕТНИ ТРИЦИ КЕСТЕН 200 мл
БИОХЕРБА КАПКИ НА ДОКТОР БАХ НАПРЕДНАЛА ВЪЗРАСТ 50 мл
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ ГЕНЕРАЛНА ПРОМЯНА
ТОПИКРЕМ БЕБЕ ХИДРАТИРАЩО И ПРОТЕКТИРАЩО МЛЯКО ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО 200 мл
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ САМОЧУВСТВИЕ И УВЕРЕНОСТ
КАНАДЕРМ МЕНТОЛКА ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ - БАЛСАМ 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Сос от печени домати с чесън и босилек
- Класическa рецептa за домашен кетчуп
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Руладини с бекон на фурна
- Сос Бъфало
- Сладък сос чили
- Сос от топено сирене със сметана и кашкавал
- При кои състояния и защо са полезни кестените
Коментари към Кестени в бекон със сос терияки