Кекс с месо

Необходими продукти:
350 грама пушено месо или колбас
400 грама варен фасул
100 грама кашкавал
100 грама сметана
100 грама майонеза
3 яйца
1 чаша брашно
1 ч. л. сода (гасена)
магданоз или копър
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата заедно със сметаната и майонезата с помощта на тел за разбиване на яйца. След това добавете първо изгасената сода, после месото и кашкавала (нарязани на кубчета) и накрая фасула (сварен). Разбъркайте всичко добре и сложете брашното. Отново разбъркайте, изсипете сместа в подходящ съд и печете в продължение на 30-40 минути при 180 градуса.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Бърз солен кекс със сирене и кисело мляко
- Солен кекс с шунка, маслини, кисели краставички и кашкавал
- Солен кекс с шунка и кашкавал
- Кекс от киноа и овесени ядки с ленено семе и сушени кайсии
- Солен кекс с извара и сирене
- Царевични мъфини със сушени домати и розмарин
- Картофени кексчета с шунка, лук и масло
- Солен кекс с тесто от извара, шунка и кашкавал
- Мини яйчени мъфини с пилешко месо и зеленчуци
- Солен кекс от хляб с бекон и кашкавал
Коментари към Кекс с месо