Кашкавалки с кренвирши
Необходими продукти:
200 гр кашкавал
4 кренвирша
1 яйце
150 гр царевичен корнфлейкс (да не е сладък)
2 ч. л. пшенично брашно
1 с. л. сметана
чесън по желание
1 яйце и 2 ч. л. брашно за панировката
Начин на приготвяне:
Нарежете кренвиршите така, както предпочитате, кашкавала настържете и ги смесете с яйцето, брашното и сметаната. Ако ще използвате и чесън, сега е моментът да го добавите. Разбъркайте старателно сместа.
Натрошете хубаво корнфлейкса и се заемете с оформянето на закуската.
Вземете три купички: в едната разбийте яйцето, в другата - изсипете брашното, в третата - натрошения корнфлейкс. Направете "кюфтенца" от кашкавалената смес, оваляйте ги първо в брашното, след това потопете в яйцето и накрая в корнфлейкса. Изпържете ти от двете страни до получаването на хрупкава коричка.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ 10 ЦВЯТА 85 г 6606020020
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ С БЛЕСТЯЩ ЕФЕКТ 5 ЦВЯТА 142 г 6606020021
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ FUNNY FACES 4 ЦВЯТА 116 г 6606020047
МИЛАН ИНСТРУМЕНТИ И ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ КУКИНГ ТАЙМ 8 ЦВЯТА 59 г 6606020048
МИЛАН ИНСТРУМЕНТИ И ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ ICE CREAM AND WAFFLES 6 ЦВЯТА 59 г 6606020049
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ 16 ЦВЯТА 30 г 6606020050
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Тостери от лаваш с кашкавал
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Тутманик
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- Канелени сладки с мед
- Хрупкави домашни солети
- Ябълкова пита с кисело мляко
Коментари към Кашкавалки с кренвирши