Кашкавалено руло с кайма
Необходими продукти:
- 1 чаена чаша настърган кашкавал
- 5 яйца
- 200 грама майонеза
- рибена или пилешка кайма на вкус (може и друга, но тези са за предпочитане)
- 1 глава лук
- нарязани зелени подправки по избор
Начин на приготвяне:
Направете тесто от настъргания кашкавал, яйцата и майонезата. Излейте го в тава, чието дъно сте покрили с хартия за печене и сте подмазали с мазнина.
Нарежете лука и зелените подправки на ситно и ги смесете с каймата.
Изпечете основата в предварително загрята до 200 градуса фурна до готовност. След това разпределете каймата по повърхността, навийте руло и сложете във фурната за още 15 - 20 минути.
Изчакайте рулото да се охлади, нарежете на парчета и поднесете.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Руло от кайма в доматен сос с чесън и билки
- Руло от кайма с плънка от гъби и лук
- Руло от яйчен блат с кашкавал и плънка от кайма
- Руло от кайма с плънка от шунка и кашкавал
- Руло Стефани с кайма от агнешки дреболии
- Кашкавалено руло с гъби и пилешко
- Руло Стефани с гъби, нарязани яйца, лук и маслини
- Руло от шунка и кашкавал в тесто
- Руло от кайма със сушени сини сливи, кашкавал и медена глазура
- Руло "Стефани" със спанак
Коментари към Кашкавалено руло с кайма