Кашкавалено руло с майонеза и яйца и плънка от пилешко, зеленчуци и гъби
Необходими продукти:
6 яйца
360 грама кашкавал
250 грама майонеза
300 грама гъби
400 грама пилешко филе (или използвайте месо по избор)
1 глава лук
1 морков
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Обелете лука и моркова, задушете ги за кратко, след това към тях прибавете гъбите и нека продуктите останат на котлона до готовност.
Филето нарежете на парчета, изпържете го до полуготово състояние, след което смелете. Тогава прибавете към нея 1 яйце и подправете със сол и черен пипер на вкус. Омесете добре каймата.
Основата за рулото направете, като смесите майонезата с настъргания кашкавал и останалите 5 яйца. Ще се получи течно тесто, което разпределете равномерно по дъното на тава, което сте покрили предварително с пергамент.
Изпечете блата за 20-30 минути във фурната и след това изчакайте да се охлади малко.
Тогава нанесете плънката по повърхността и навийте руло. Изпечете във фурната до златисто (20-30 минути са достатъчни).
Добър апетит!
Снимки: edimdoma.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Кашкавалено руло с гъби и пилешко
- Руло от шунка и кашкавал в тесто
- Кашкавалено руло с руска салата
- Кашкавалено руло със сушени плодове и орехи
- Кашкавалено руло с крема сирене, шунка и краставица
- Руло с гъби, лук и кашкавал
- Руло от сирене и кашкавал
- Кашкавалено руло с маслини и чесън
- Кашкавалено руло с кайма
Коментари към Кашкавалено руло с майонеза и яйца и плънка от пилешко, зеленчуци и гъби