Кашкавалени хапки с орехи и маслини

Необходими продукти:
300 грама полутвърд кашкавал
10 - 15 маслини
100 грама орехови ядки
лъжица заквасена сметана при необходимост
Начин на приготвяне:
Настържете кашкавала на ситно.
Орехите изсушете в тиган или на фурна и смелете.
Започнете да оформяте хапките, като първо сложите от кашкавала в дланта си. Ако е необходимо добавете малко заквасена сметана, за да е по-лесна направата на топчетата. Поставете цяла маслина (без костилка) в средата на слоя и "облечете" с кашкавал.
След това оваляйте в орехите.
Предястието е готово.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 6.6 ТЪМЕН МАХАГОН
БИОХЕРБА КАПКИ НА ДОКТОР БАХ ПРИ ПЪТУВАНЕ 50 мл
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 7.3 ТОПЪЛ ЛЕШНИК
ХОЛЕСФИТОЛ НГ таблетки * 56 ТИЛМАН
ЦВЕТЕН ЕЛИКСИР НА Д - Р БАХ ПРИ ПЪТУВАНЕ 20 мл.
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 7.6 ВИШНЕВО ЧЕРВЕН
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Орехи - ползи и вреди
- Бърза пица на тиган от течно тесто
- Черен орех
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Сурова плодова каша с пшеничен зародиш и орехи
- Маслина (европейска)
- Воден орех (рогатка, дяволски орех, джулюн)
Коментари към Кашкавалени хапки с орехи и маслини