Кашкавалени хапки с орехи и маслини
Необходими продукти:
300 грама полутвърд кашкавал
10 - 15 маслини
100 грама орехови ядки
лъжица заквасена сметана при необходимост
Начин на приготвяне:
Настържете кашкавала на ситно.
Орехите изсушете в тиган или на фурна и смелете.
Започнете да оформяте хапките, като първо сложите от кашкавала в дланта си. Ако е необходимо добавете малко заквасена сметана, за да е по-лесна направата на топчетата. Поставете цяла маслина (без костилка) в средата на слоя и "облечете" с кашкавал.
След това оваляйте в орехите.
Предястието е готово.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 4.4 МЕДЕН КЕСТЕН
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 7.77 СВЕТЪЛ ШОКОЛАДОВО КАФЯВ
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 5.4 СВЕТЪЛ КЕСТЕН
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 8.0 НАТУРАЛНО РУС
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 5.66 БУРГУНДОВО ЧЕРВЕН
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 8.1 СВЕТЪЛ ПЕПЕЛНО РУС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Орехи - ползи и вреди
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Салата от маслини и лук
- Карамелизирани орехи (с масло)
- Воден орех (рогатка, дяволски орех, джулюн)
- Орехите помагат при проблеми с щитовидната жлеза
- Черен орех
Коментари към Кашкавалени хапки с орехи и маслини