Кашкавалени хапки с орехи и маслини

Необходими продукти:
300 грама полутвърд кашкавал
10 - 15 маслини
100 грама орехови ядки
лъжица заквасена сметана при необходимост
Начин на приготвяне:
Настържете кашкавала на ситно.
Орехите изсушете в тиган или на фурна и смелете.
Започнете да оформяте хапките, като първо сложите от кашкавала в дланта си. Ако е необходимо добавете малко заквасена сметана, за да е по-лесна направата на топчетата. Поставете цяла маслина (без костилка) в средата на слоя и "облечете" с кашкавал.
След това оваляйте в орехите.
Предястието е готово.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 5.66 БУРГУНДОВО ЧЕРВЕН
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 8.1 СВЕТЪЛ ПЕПЕЛНО РУС
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 6.0 ТЪМНО РУС
АНТИПАРАЗИТ БИЛКОВА СМЕС 200 г
КАРОТЕН ОМЕГА КЕЪР СЛЪНЦЕЗАЩИТНО ОЛИО ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА ТЕН SPF 20 125 мл
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 6.5 МАХАГОН
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Орехи - ползи и вреди
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслина (европейска)
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Воден орех (рогатка, дяволски орех, джулюн)
- Орехите помагат при проблеми с щитовидната жлеза
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
- Свежа салата с рукола и чери домати, поднесена в кошничка от кашкавал
- Сиропиран сладкиш от орехи с коняк и канела
Коментари към Кашкавалени хапки с орехи и маслини