Каша от леща с масло
Необходими продукти:
2 чаени чаши вода
1 чаена чаша леща
50 грама масло
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте лещата, залейте я във водата, подсолете на вкус и сложете да се вари в продължение на около 40 - 45 минути на слаб огън при затворен капак, като разбърквате често. Преди да поднесете сложете маслото.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАСЛО ОТ ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ 100 мл АГРОСЕЛПРОМ
ХИМАЛАЯ ИЗМИВАЩ ЕКСФОЛИАНТ ЗА ЛИЦЕ 150 мл
БРАШНО ОТ ЧЕРВЕНА ЛЕЩА 350 г ЗДРАВЕ ЗА ВАС
КАША ЕЛДА И ЦАРЕВИЦА 180 г ЗДРАВЕ ЗА ВАС
ЛАКТАНА БИО БЕЗМЛЕЧНА КАША С ЦАРЕВИЦА И МОРКОВ от 4 месец 175 гр.
ЛАКТАНА БИО МЛЕЧНА КАША С 3 ВИДА ЗЪРНА, ЯБЪЛКА И КРУША от 6 месец 200 гр.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Каши и супи от зърнени и бобови култури
- Какви са ползите и вредите от консумацията на леща
- Как да сварим правилно лещата
- Великденски курабии с масло
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Обикновен маслен крем
- Софт храни
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
- Бобови култури
- Супа от черна леща
Коментари към Каша от леща с масло