Каша от леща с масло

Необходими продукти:
2 чаени чаши вода
1 чаена чаша леща
50 грама масло
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте лещата, залейте я във водата, подсолете на вкус и сложете да се вари в продължение на около 40 - 45 минути на слаб огън при затворен капак, като разбърквате често. Преди да поднесете сложете маслото.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Каши и супи от зърнени и бобови култури
- Какви са ползите и вредите от консумацията на леща
- Как да отслабнем с леща (примерно меню)
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Пържена бакла със сусамово масло
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Обикновен маслен крем
- Софт храни
- Пет вида храни, съдържащи палмово масло, които трябва да избягваме
- Как да сварим правилно лещата
- Яхния от сладки картофи и червена леща
Коментари към Каша от леща с масло