Каша от леща с масло

Необходими продукти:
2 чаени чаши вода
1 чаена чаша леща
50 грама масло
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте лещата, залейте я във водата, подсолете на вкус и сложете да се вари в продължение на около 40 - 45 минути на слаб огън при затворен капак, като разбърквате често. Преди да поднесете сложете маслото.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИМАЛАЯ ИЗМИВАЩ ЕКСФОЛИАНТ ЗА ЛИЦЕ 150 мл
АРОМАНДИСЕ БЕЗГЛУТЕНОВИ ДИЕТИЧНИ СПИРАЛИ ОТ БРАШНО ОТ КОНДЖАК И КОРАЛОВА ЛЕЩА 200 г
ГАНЧЕВ МЛЕЧНА КАША С БИСКВИТИ 190 г
БИОХЕРБА ОВЕСЕНО БРАШНО 500 г
ХИП ИНСТАНТНА КАША БИО СВЕЖИ ПЛОДОВЕ 250 г
ХИП ИНСТАНТНА КАША С БАНАН И ПРАСКОВА 250 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Каши и супи от зърнени и бобови култури
- Какви са ползите и вредите от консумацията на леща
- Софт храни
- Как да отслабнем с леща (примерно меню)
- Синапено масло – хранителен състав, ползи и странични ефекти
- Как да сварим правилно лещата
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Леща
- Консумирането на леща държи нивата на кръвната захар под контрол
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Кенаф, Канабинус хибискус
Коментари към Каша от леща с масло