Каша от леща с масло
Необходими продукти:
2 чаени чаши вода
1 чаена чаша леща
50 грама масло
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте лещата, залейте я във водата, подсолете на вкус и сложете да се вари в продължение на около 40 - 45 минути на слаб огън при затворен капак, като разбърквате често. Преди да поднесете сложете маслото.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИМАЛАЯ ИЗМИВАЩ ЕКСФОЛИАНТ ЗА ЛИЦЕ 150 мл
АРОМАНДИСЕ БЕЗГЛУТЕНОВИ ДИЕТИЧНИ СПИРАЛИ ОТ БРАШНО ОТ КОНДЖАК И КОРАЛОВА ЛЕЩА 200 г
ПРОМОГАНЧЕВ МЛЕЧНА КАША С БИСКВИТИ 190 г
БИОХЕРБА ОВЕСЕНО БРАШНО 500 г
ХИП ИНСТАНТНА КАША БИО СВЕЖИ ПЛОДОВЕ 250 г
ХИП ИНСТАНТНА КАША С БАНАН И ПРАСКОВА 250 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Каши и супи от зърнени и бобови култури
- Какви са ползите и вредите от консумацията на леща
- Обикновен маслен крем
- Как да сварим правилно лещата
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Как да отслабнем с леща (примерно меню)
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
- Софт храни
- Консумирането на леща държи нивата на кръвната захар под контрол
- Масло или маргарин - кое е по-доброто за сърцето?
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
Коментари към Каша от леща с масло