Карфиолова пърленка със сирена

Необходими продукти:
- 500 грама сварен карфиол
- 4 яйца
- 100 грама настъргана моцарела
- 5 грама сух риган
- 4 чеснови скилидки, пресовани
- сол и черен пипер
- 100 грама настърган чедър
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 200 градуса. Подгответе тава и я застелете с лист пергамент. Сложете карфиола в блендер и разбийте до получаването на смес, подобна на ориз.
Изсипете го в тензух и прецедете, сложете в купа и добавете яйцата, моцарелата, ригана, чесъна, солта и пипера.
Разбъркайте до хомогенност, оформете и разпределете в тавата. Поръсете с настърган чедър и запечете за 25 минути. Охладете, разрежете и поднесете.
Добър апетит!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.jocooks.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
АЛАЙВ B-КОМПЛЕКС желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Рецепти за туршия със зелен боб
- Чеснови пърленки с билково масло на тиган
- Карфиол, Цветно зеле
- Цветно зеле, карфиол
- Паниран карфиол със сладко-лютив сос
- Пърленки с шунка и кашкавал
- Печено цветно зеле с картофи, гъби и кашкавалена коричка
- Пюре от карфиол с мащерка и масло
- Пърленка с крема сирене, спанак и кашкавал
- Цветно зеле, запечено в кашкавален сос
Коментари към Карфиолова пърленка със сирена