Карфиолова пърленка със сирена

Необходими продукти:
- 500 грама сварен карфиол
- 4 яйца
- 100 грама настъргана моцарела
- 5 грама сух риган
- 4 чеснови скилидки, пресовани
- сол и черен пипер
- 100 грама настърган чедър
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 200 градуса. Подгответе тава и я застелете с лист пергамент. Сложете карфиола в блендер и разбийте до получаването на смес, подобна на ориз.
Изсипете го в тензух и прецедете, сложете в купа и добавете яйцата, моцарелата, ригана, чесъна, солта и пипера.
Разбъркайте до хомогенност, оформете и разпределете в тавата. Поръсете с настърган чедър и запечете за 25 минути. Охладете, разрежете и поднесете.
Добър апетит!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.jocooks.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА желирани таблетки без захар * 40
НовАЛАЙВ B-КОМПЛЕКС желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Паниран карфиол със сладко-лютив сос
- Огретен с карфиол, шунка и кашкавал
- Рецепти за туршия със зелен боб
- Пюре от карфиол с чесън и розмарин
- Вижте 5 ползи от консумацията на карфиол по време на бременност
- Карфиол с нахут и соев сос
- Пържен карфиол по корейски
- Цветно зеле, карфиол
- Паниран карфиол с къри
- Мъфини с карфиол, бекон и крема сирене
Коментари към Карфиолова пърленка със сирена