Картофи в бекон
Необходими продукти:
10 картофа
10 парчета бекон (ленти)
фолио
Начин на приготвяне:
Обелете картофите и ги "облечете" в ивиците бекон. След това увийте във фолио и сложете във фурната, загрята до 180 градуса в продължение на 20-30 минути. Времето на печене зависи от големината на картофите. Ако желаете, може да използвате някакви подправки по избор.
След като извадите ястието от фурната, развийте фолиото и поднесете с всякакви сосове и зелени зеленчуци.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЯ ПЕЧЕНА 200 гр.
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И МЛЯКО 190 г
ХИП ПЮРЕ БИО ДОМАТИ И КАРТОФИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г 6510
СЛАДЪК КАРТОФ прах 200 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ РИБА ХЕК С КАРТОФИ И МОРКОВИ 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Намалете високата температура със суров картоф
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Картоф
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
Коментари към Картофи в бекон