Картофи в бекон
Необходими продукти:
10 картофа
10 парчета бекон (ленти)
фолио
Начин на приготвяне:
Обелете картофите и ги "облечете" в ивиците бекон. След това увийте във фолио и сложете във фурната, загрята до 180 градуса в продължение на 20-30 минути. Времето на печене зависи от големината на картофите. Ако желаете, може да използвате някакви подправки по избор.
След като извадите ястието от фурната, развийте фолиото и поднесете с всякакви сосове и зелени зеленчуци.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
ПЕЧЕНА СОЯ 200 г ЗДРАВЕ ЗА ВАС
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ КАРТОФИ, МОРКОВИ И ОВЕСЕНИ ЯДКИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПУЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И МОРКОВИ 190 г
ХИП СЛАДКА ЦАРЕВИЦА С КАРТОФЕНО ПЮРЕ И ПУЕШКО МЕСО 125 г 6203
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Намалете високата температура със суров картоф
- Сладък картоф
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Пълнени пилешки гърди в бекон
Коментари към Картофи в бекон