Картофени хапки
Необходими продукти:
4 картофа
скилидка чесън
2 с. л. брашно
сол
пипер
200 мл олио за пържене
Начин на приготвяне:
Обелете картофите, настържете ги на ситно и отцедете отделения сок. След това овкусете със сол и пипер, добавете намачкания чесън, брашното и разбъркайте. Загрейте олиото, оформете топчета от картофената смес и ги изпържете в мазнината (тя трябва да покрива напълно хапките).
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕРИЯ ДЪЛГОЛЕТИЕ СОЕВИ ХАПКИ 280 г
ХИП ПЮРЕ БИО ДОМАТИ И КАРТОФИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г 6510
СЛАДЪК КАРТОФ прах 200 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ РИБА ХЕК С КАРТОФИ И МОРКОВИ 190 г
ХИП ПЮРЕ КАРТОФИ С КОПЪР И ЗАЕШКО МЕСО 190 г 6173
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ КАРТОФИ И МОРКОВИ 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Намалете високата температура със суров картоф
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Сладък картоф
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
Коментари към Картофени хапки