Картофени гнезда с риба и кашкавал
Необходими продукти:
7-8 картофа
3 парчета рибено филе
3 яйца
150 грама кашкавал
сол и смлян черен пипер на вкус
олио
зелени подправки по избор
Начин на приготвяне:
Сварете картофите цели и без да обелвате. Когато се охладят, обелете и ги настържете. Разбийте яйцата, кашкавала също настържете.
Измийте филето, подсушете го и нарежете на малки парчета.
Смесете рибата и кашкавала, подправете със сол и смлян черен пипер на вкус.
Настърганите картофи смесете с яйцата и подсолете.
Подмажете подходящ съд с олио и в него оформете гнезда от картофената комбинация. В средата на всяко сложете по парче риба и поръсете с кашкавал.
Изпечете ястието в загрята до 200 градуса фурна в продължение на около 20 минути.
Готовите гнезда извадете върху хартия, която да поеме излишната мазнина. Украсете с магданоз или други зелени подправки по ваш избор.
Вече може да поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И ДОМАТИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТЕЛЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И ДОМАТИ 190 г
ХИП ПЮРЕ МОРКОВИ И КАРТОФИ С АГНЕШКО МЕСО 190 г 6123
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ КАРТОФИ, МОРКОВИ И ОВЕСЕНИ ЯДКИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПУЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И МОРКОВИ 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Намалете високата температура със суров картоф
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Картоф
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Сладък картоф
- Супа от коприва с картофи
- Полезни свойства на пресните картофи
Коментари към Картофени гнезда с риба и кашкавал