Кайсиеви кнедли с ром и канела
Необходими продукти:
- 250 грама безсолна извара
- 200 грама брашно
- 2 супени лъжици разтопено масло
- 1 яйце
- щипка сол
- 6-7 почистени от костилките кайсии
- 6-7 бучки захар
- 30 милилитра ром
- 1/2 чаена чаша галета
- 40 грама масло
- 1 чаена лъжичка канела
- 1 чаена лъжичка кафява захар
Начин на приготвяне:
В купа сложете изварата, добавете брашното, маслото, яйцето, солта. Разбъркайте и пригответе тесто. Разполовете кайсиите и в средата на всяка сложете бучка захар, напоена с ром.

Завийте плодовете в тестото, налейте в тенджера вода и я сгорещете. Сварете кнедлите и още горещи ги потопете в сгорещено масло, смесено с канела, галета и кафява захар. Подредете в чиния и поднесете.

Да ви е сладко!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.everycakeyoubake.pl
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПРАНАРОМ ПРАНА ББ МАСАЖНО МАСЛО ЗА ИМУНИТЕТ 10 мл
АЛКЕМИЛА ЕКСФОЛИАНТ ЗА ЛИЦЕ С КАЙСИЕВИ КОСТИЛКИ 100 мл
Е ЛЕК РЕСПЕКТ БЯЛ ШОКОЛАД ЗА ТЯЛО 200 мл
АМИВИТАЛ B17 капсули * 60 ЗДРАВНИЦА
НовБОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 20 мл
Е ЛЕК ХАТОНА ОВЕДЕРМ С МАСЛО ОТ ОВЕС 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Лекува ли витамин В17 рак?
- Кайсиевите ядки – състав, ползи и противопоказания
- Кайсия - лечебни ползи и свойства
- Сушени кайсии - ползи за здравето
- Нуга с бадеми и сушени кайсии
- Кайсиево брашно
- Сиропиран сладкиш с кайсии
- Непалски пилешки кнедли - Момо
- Масло от кайсиеви ядки
- Консумирайте сушени кайсии против запек
Коментари към Кайсиеви кнедли с ром и канела