Зеленчукова салата с пушено месо, царевица и кашкавал

Необходими продукти:
1 домат
1 краставица
1 малка кутия консервирана царевица (или на вкус)
консервиран грах на вкус
100 грама кашкавал
1 сварено яйце
100 грама пушен колбас или месо по ваш избор, може шунка или друго
200 грама майонеза
Начин на приготвяне:
Сварете яйцето твърдо, обелете го и нарежете ситно. Кашкавала настържете, колбаса на режете на тънки ивици или на малки кубчета.
Краставицата и домата също превърнете в дребни кубчета и смесете така подготвените продукти в салатиера. Прибавете консервираните грах и царевица, подправете с майонезата и разбъркайте всичко старателно.
Салата е готова, може да поднесете.
Добър апетит!
Снимка: powariha.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 N НАТУРАЛНО КЕСТЕНЯВО
ХИП ПЮРЕ ФИНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ С ПУЕШКО МЕСО 220 г
ЧАЙ ЦЯР ПРИ БЪБРЕЧНИ ПРОБЛЕМИ филтър * 30
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 G ЗЛАТНО КЕСТЕНЯВО
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 M СВЕТЛО МАХАГОНОВО КЕСТЕНЯВО
БАТЕРИ НУТРИШЪН ВИТАРГО 2 кг
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- С месо
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Варена царевица в прясно мляко и масло
- Салата от пилешко с царевица и гъби
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Консервирана царевица (кочани)
- Салата от рукола с карамелизирани круши
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Как да си направим кълнове по най-лесния начин?
- Салата от грах с кисели краставички и чесън
- Полезни и вредни свойства на марулята
Коментари към Зеленчукова салата с пушено месо, царевица и кашкавал