Зеленчукова запеканка с яйца и прясно мляко

Необходими продукти:
3 яйца
300 милилитра прясно мляко
250 грама микс от сварени зеленчуци (по ваш избор)
3 чаени лъжици пълнозърнесто брашно
3 чаени лъжици галета
магданоз
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Смесете яйцата, млякото, нарязан магданоз, сложете сол на вкус и разбийте в продължение на 10 минути. Към сместа прибавете предварително сварените и нарязани зеленчуци. Изсипете брашно, галетата и прехвърлете всичко в подмазана с мазнина и поръсена с брашно тенджера. Поставете на водна баня, затворете съда с капак и нека ястието се приготвя около 20 - 30 минути. След това запечете за кратко във фурната, за да се образува апетитна коричка. Може да поръсите с настърган кашкавал преди това, ако предпочитате.
Нека готовата запеканка се охлади и нарежете на парчета.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕЙЧЪРС ПЛЮС SOURCE OF LIFE GARDEN МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30
УРЕД ЗА ВАРЕНЕ НА ОРИЗ И ЗЕЛЕНЧУЦИ 2.2 л
НАТРОЛ ДЖУС ФЕСТИВ капсули 60 + 60
НУТРИГЕН ЗЕЛЕНЧУКОВ СИРОП ЗА ДЕЦА 200 мл
СУОНСЪН ЗЕЛЕНЧУЦИ ЗА ЖИВОТ таблетки * 300
ПРОМОМАКСИМУМ ГРИЙНС КЪМПЛИЙТ таблетки * 90 GNC
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Как и колко да варим различните зеленчуци
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Огретен от тиквички с пармезан и яйчена заливка
- Как са изглеждали плодовете и зеленчуците в миналото
- Запеканка от зеленчуци с яйца и кашкавал
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Диета, богата на плодове и зеленчуци, намалява опасността от развитие на рак на гърдата
- Запеканка от кайма и патладжани със сос Бешамел
- Кръстоцветните зеленчуци са изключителни източници на противоракови молекули и трябва да се консумират редовно
Коментари към Зеленчукова запеканка с яйца и прясно мляко