Зеленчукова запеканка с яйца и прясно мляко

Необходими продукти:
3 яйца
300 милилитра прясно мляко
250 грама микс от сварени зеленчуци (по ваш избор)
3 чаени лъжици пълнозърнесто брашно
3 чаени лъжици галета
магданоз
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Смесете яйцата, млякото, нарязан магданоз, сложете сол на вкус и разбийте в продължение на 10 минути. Към сместа прибавете предварително сварените и нарязани зеленчуци. Изсипете брашно, галетата и прехвърлете всичко в подмазана с мазнина и поръсена с брашно тенджера. Поставете на водна баня, затворете съда с капак и нека ястието се приготвя около 20 - 30 минути. След това запечете за кратко във фурната, за да се образува апетитна коричка. Може да поръсите с настърган кашкавал преди това, ако предпочитате.
Нека готовата запеканка се охлади и нарежете на парчета.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
АЛАЙВ ВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ 50+ таблетки * 30
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
МАКСИМУМ ГРИЙНС КЪМПЛИЙТ таблетки * 90 GNC
ПОЛИФЕНОЛ ЗОН 22 капсули * 60 DOCTOR NATURE
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Как и колко да варим различните зеленчуци
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Как да намалим консумацията на пестициди, съдържащи се в плодовете и зеленчуците?
- Хлебна запеканка с крема сирене, боровинки и лимон
- Рататуй с фасул и полента
- Да нахраним очите си - препоръки за остро зрение
- Тридневна диета със зеленолистни
- Лазаня от патладжани с кайма, пармезан и моцарела
- Пригответе си зеленчуци на пара, без необходимия уред
Коментари към Зеленчукова запеканка с яйца и прясно мляко