Зеленчукова запеканка с яйца и кашкавал
Необходими продукти:
1 сладка жълта чушка
2 средни домата
80 грама кашкавал
2 яйца
Начин на приготвяне:
Измийте зеленчуците, почистете ги от семената и нарежете на едри парчета. Смесете ги и изсипете в подходяща форма за печене.

Поръсете с настърган кашкавал и върху него чукнете двете яйца (може цели, а може първо да ги разбиете).
Изпечете ястието в загрята до 180 градуса фурна в продължение на около 15 минути.

Може да добавите и други зеленчуци по ваш избор. Ако те изискват по-дълга термична обработка, сварете ги предварително.
Добър апетит!
Снимки: fastrecipes.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
АЛАЙВ ВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ 50+ таблетки * 30
ПРОМОХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
МАКСИМУМ ГРИЙНС КЪМПЛИЙТ таблетки * 90 GNC
ПОЛИФЕНОЛ ЗОН 22 капсули * 60 DOCTOR NATURE
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как и колко да варим различните зеленчуци
- Макаронена запеканка с шунка, царевица и кашкавал
- Целулозна диета
- Как да приготвяме и съхраняваме прясно изцедени сокове
- Как да намалим консумацията на пестициди, съдържащи се в плодовете и зеленчуците?
- Как да си направим разсад за зеленчуци без почва?
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Екзотични плодове и зеленчуци (Първа част)
- Сом на фурна със зеленчуци
- Пълнен хляб със зеленчуци и сметанов сос с чесън
Коментари към Зеленчукова запеканка с яйца и кашкавал