Зеленчукова запеканка с яйца и кашкавал
Необходими продукти:
1 сладка жълта чушка
2 средни домата
80 грама кашкавал
2 яйца
Начин на приготвяне:
Измийте зеленчуците, почистете ги от семената и нарежете на едри парчета. Смесете ги и изсипете в подходяща форма за печене.
Поръсете с настърган кашкавал и върху него чукнете двете яйца (може цели, а може първо да ги разбиете).
Изпечете ястието в загрята до 180 градуса фурна в продължение на около 15 минути.
Може да добавите и други зеленчуци по ваш избор. Ако те изискват по-дълга термична обработка, сварете ги предварително.
Добър апетит!
Снимки: fastrecipes.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАКСИМУМ ГРИЙНС КЪМПЛИЙТ таблетки * 90 GNC
НУТРИГЕН ЗЕЛЕНЧУКОВ СИРОП ЗА ДЕЦА 200 мл
ТЕРАПИЯТА ГЕРСОН. ДОКАЗАНАТА ХРАНИТЕЛНА ПРОГРАМА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РАКА И ДРУГИ НЕЛЕЧИМИ ЗАБОЛЯВАНИЯ - ШАРЛОТ ГЕРСОН, МОРТЪН УОКЪР - ИЗТОК - ЗАПАД
АЛАЙВ ГАРДЪН ГУДНЕС МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 60 NATURE'S WAY
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТЕЛЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ РЕНДЕ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как и колко да варим различните зеленчуци
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Алкална диета
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Запеканка от макарони с пилешко месо и сос бешамел
- Зеленчукова запеканка с извара
- Царевична запеканка със спанак
- Запеканка от спанак със сирена, чесън и гъби
- Как да приготвяме и съхраняваме прясно изцедени сокове
- Запеканка от спанак с картофи, чесън и сирена
Коментари към Зеленчукова запеканка с яйца и кашкавал