Запечени спагети с яйца, майонеза и магданоз

Необходими продукти:
150 грама спагети
3 яйца
1 супена лъжица майонеза
1 връзка пресен магданоз или друга зелена подправка
сол и смлян черен пипер на вкус
1 супена лъжица олио
Начин на приготвяне:
Сварете спагетите в тенджера с подсолена вода, след което отцедете бульона.
Разбийте яйцата в купа, подправете на вкус, сложете накълцания пресен магданоз и лъжица майонеза.
Разбийте добре (може да използвате миксер).
Сварените спагети прехвърлете в тава, която преди това сте подмазали с олио (и стените, и дъното).
Залейте с яйчената комбинация и поставете в загрята фурна (около 200 градуса).
След 10-15 минути ястието ще бъде готово за консумация.
Може да поднесете както за обяд, така и за вечеря.
Добър апетит!
Снимки: russianfood.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОСТРОВИТ ДИЕТИЧНИ СПАГЕТИ С МОРКОВ 250 г
ХИП ПЮРЕ БИО СПАГЕТИ С ДОМАТИ И МОЦАРЕЛА 220 г
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С РИБА И ЗЕЛЕНЧУЦИ В ДОМАТЕН СОС 220 г
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ LINGUINE 3 мм и PAPPARDELLE 45 мм ЗА МАШИНА ЗА ПАСТА модел PM20000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ TAGLIOLINI 4 мм APM0040 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Спагети със сметана и риба тон
- Спагети с морски дарове в доматен сос
- Как да съхраним сготвена паста
- Спагети с песто от броколи и пармезан
- Спагети с печени чери домати, чеснова галета, пармезан и босилек
- Спагети с пармезан и яйца
- Сос от сирене Бри със спагети
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Спагети със сос от рикота и лимон
- Оризови спагети
Коментари към Запечени спагети с яйца, майонеза и магданоз