Запечени спагети с яйца, майонеза и магданоз
Необходими продукти:
150 грама спагети
3 яйца
1 супена лъжица майонеза
1 връзка пресен магданоз или друга зелена подправка
сол и смлян черен пипер на вкус
1 супена лъжица олио
Начин на приготвяне:
Сварете спагетите в тенджера с подсолена вода, след което отцедете бульона.
Разбийте яйцата в купа, подправете на вкус, сложете накълцания пресен магданоз и лъжица майонеза.
Разбийте добре (може да използвате миксер).
Сварените спагети прехвърлете в тава, която преди това сте подмазали с олио (и стените, и дъното).
Залейте с яйчената комбинация и поставете в загрята фурна (около 200 градуса).
След 10-15 минути ястието ще бъде готово за консумация.
Може да поднесете както за обяд, така и за вечеря.
Добър апетит!
Снимки: russianfood.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ МОДЕЛ APM003 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM2000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ LINGUINE 3 мм и PAPPARDELLE 45 мм ЗА МАШИНА ЗА ПАСТА PM20000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ TAGLIOLINI 4 мм APM0040 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
ОСТРОВИТ ДИЕТИЧНИ СПАГЕТИ С МОРКОВ 250 г
ОСТРОВИТ ДИЕТИЧНИ ТАЛИАТЕЛИ 250 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Спагети с морски дарове в доматен сос
- Оризови спагети
- Спагети с пармезан и яйца
- Спагети със сметана и риба тон
- Как да съхраним сготвена паста
- Спагети със сушени домати, пушена шунка и пармезан
- Спагети с песто от броколи и пармезан
- Бистра пилешка супа със спагети
- Паста папарделе с наденица и сметана
- Спагети със сос от рикота и лимон
Коментари към Запечени спагети с яйца, майонеза и магданоз