Запечени спагети със заливка от яйца и майонеза

Необходими продукти:
- 150 грама спагети
- 3 яйца
- 1 супена лъжица майонеза
- връзка магданоз или друга зелена подправка
- 1 супена лъжица олио
- черен пипер
- сол
Начин на приготвяне:
Сварете спагетите в подсолена вода. Щом водата кипне, намалете температурата на котлона. Когато бъдат готови, отцедете течността с гевгир.
Междувременно разбийте яйцата.
Добавете подправките.
Наситнения магданоз.
Майонезата.
Разбийте, като може да използвате миксер за целта.
Сварените спагети прехвърлете в тава (намазнена предварително), залейте ги с получената еднородна смес.
Запечете във фурната при температура от 200 градуса.
След 10-15 минути ястието ще бъде готово и може да му се насладите.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: russianfood.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОСТРОВИТ ДИЕТИЧНИ СПАГЕТИ С МОРКОВ 250 г
ХИП ПЮРЕ БИО СПАГЕТИ С ДОМАТИ И МОЦАРЕЛА 220 г
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С РИБА И ЗЕЛЕНЧУЦИ В ДОМАТЕН СОС 220 г
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ LINGUINE 3 мм и PAPPARDELLE 45 мм ЗА МАШИНА ЗА ПАСТА модел PM20000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ TAGLIOLINI 4 мм APM0040 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Спагети със сос от рикота и лимон
- Спагети със сметана и риба тон
- Спагети с морски дарове в доматен сос
- Спагети с печени чери домати, чеснова галета, пармезан и босилек
- Лингуини с червено цвекло, фета и орехи
- Спагети с пармезан и яйца
- Сос от сирене Бри със спагети
- Как да съхраним сготвена паста
- Спагети с пилешко, домати и артишок
- Нудълс с телешко и чили
Коментари към Запечени спагети със заливка от яйца и майонеза