Запечени питки с плънка от гъби, лук и кашкавал
Необходими продукти:
- 5 питки със сусам
- 100 грама гъби
- 1 глава лук
- майонеза и горчица на вкус
- 50 грама кашкавал
- доматен сос аджика на вкус
- 1 домат
- магданоз или друга зелена подправка (колкото желаете)
- сол на вкус (съобразете количеството със солеността на сосовете и кашкавала)
Начин на приготвяне:
Отрежете горната част на питките и издълбайте вътрешността им. От корите ще се получат купички, които намажете от вътрешната страна със смес от майонезата, горчицата и доматения сос аджика.
Изпържете ситно нарязаните гъби и лук. Разпределете по дъното на хлебните съдове и сложете по кръгче домат, нарязан магданоз.
Следва настърган кашкавал и запечете за 5 минути във фурната при 180 градуса.
Добър апетит!
Снимки: fotostrana.rufotostrana.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Ливадна виолетка
- Едра орешарка, Едра миризливка
- Рижика, Обикновена млечница, Истинска млечница, Червена млечница, Риженка, Рижка, Рижейка и Рижийка
- Полската сърнела
- Ливаден пачи крак
- Есенна миризливка, Орешарка, Чучулетка, Сивушка
- Виолетка, Боровинка, Синьовица
- Мариновани гъби (без предварително варене)
- Кафяво - червена миризливка
- Полска печурка, Червенушка
Коментари към Запечени питки с плънка от гъби, лук и кашкавал