Запечени макарони с кашкавал
Необходими продукти:
300 грама макарони
100 грама кашкавал
1/2 ч. ч. прясно мляко
1 ч. л. брашно
2 с. л. масло
1 ч. л. горчица на зърна
сол
бял пипер
Начин на приготвяне:
Сварете макароните до полуготовност в подсолена вода. Пригответе соса: разтопете маслото, към него прибавете брашното и запържете. Сложете сол, горчицата, пипер, млякото и оставете на котлона, за да заври. Смесете с макароните. След това добавете настъргания кашкавал, нека се разтопи и свалете от огъня. Изсипете в тава и поставете във фурната на 220 градуса за около 20-30 минути.
Това е всичко.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
ПЕЧЕНА СОЯ 200 г ЗДРАВЕ ЗА ВАС
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6403
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ PM2000
Безплатна доставка за България!ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6540
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM2000
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Тостери от лаваш с кашкавал
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
Коментари към Запечени макарони с кашкавал